0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:598531)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 7
Рік виконання: 2021
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
№50 Розподіліть райони Харківської області за розміром роздрібного товарообігу в 2010-2019 роках. Число груп задайте рівним 5. Розгляньте варіанти: а) рівних інтервалів; б) рівнонаповнених інтервалів Таблиця 1 – Роздрібний товарообіг підприємств, включаючи ресторанне господарство, по районах Харківської області в 2010-2019 роках Райони Харківської області Роздрібний товарообіг, млн.грн. Райони Харківської області Роздрібний товарообіг, млн.грн. 2010 2019 2010 2019 Балаклійський 145,7 162,6 Кегичівський 14,9 16,3 Барвінківський 24 29,2 Коломацький 6,9 11 Близнюківський 16,1 19,3 Красноградський 138,2 187,9 Богодухівський 51,4 57,5 Краснокутський 34,1 37,5 Борівський 7,9 8,3 Куп’янський 14,6 18,1 Валківський 30 34,9 Лозівський 15,5 19,4 Великобурлуцький 42,8 51 Нововодолазький 35,5 40,9 Вовчанський 65,8 89,9 Первомайський 4,3 4,6 Дворічанський 15,1 18,6 Печенізький 6,4 6,7 Дергачівський 165,7 216,5 Сахновщинський 16 20,3 Зачепилівський 17,3 22,2 Харківський 507,3 714,9 Зміївський 107 122,5 Чугуївський 48,8 60 Золочівський 11 13,2 Шевченківський 17,8 29,9 Ізюмський 13,6 12,9 №70 Є такі дані про експорт – ікспорт товарів в Україну із Польщі: Таблиця 1 – Експорт – імпорт товарів між країнами Польща і Україна в 2014-2018 роках, млн.дол.США 2014 р. 2015 р. 2016 р. 2017 р. 2018 р. Зовнішньоторговельний обіг 5712,4 4301,4 4893,3 6072,8 6899,1 У тому числі: експорт 2645,1 1977,3 2200,0 2727,6 3257,2 імпорт 3067,3 2324,1 2693,3 3345,2 3641,9 Розрахуйте відносні показники структури, координації й динаміки. №90 Є дані про обсяги капітальних інвестицій в Україні в 2014-2018 роках: Таблиця 1 – Обсяг капітальних інвестицій в Україні в 2014 – 2018 роках Роки Загальний обсяг капітальних інвестицій, млн.грн. Частка інвестицій в основний капіталу у загальному обсязі капітальних інвестицій, % 2014 222679 84,6 2015 272074 85,7 2016 192878 78,7 2017 189061 79,7 2018 259932 80,5 Визначте середню частку інвестицій в основний капітал в загальному обсязі інвестицій за п’ять років. №110 У трьох партіях продукції, що були відібрані для контролю якості, було виявлено: перша партія – 500 виробів, з них 460 якісних, 40 бракованих друга партія – 400 виробів, з них 370 якісних, 30 бракованих третя партія – 600 виробів, з них 550 якісних, 50 бракованих. Визначте в цілому по трьох партіях такі показники: а) середній відсоток якісної продукції і середній відсоток браку б) дисперсію, середнє квадратичне відхилення й коефіцієнт варіації якісної продукції №150 При контрольній перевірці якості виготовленого кондитерською фабрикою печива отримані такі дані про вміст жирів у пробах, %: 18,6; 18,4; 17,9; 18,1; 18,9; 18,0; 18,3; 18,5; 18,8; 18,6. За даними малої вибірки необхідно встановити з імовірністю 0,954 межі, у яких перебуває середній відсоток вмісту жиру в печиві.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
№50 Розподіліть райони Харківської області за розміром роздрібного товарообігу в 2010-2019 роках. Число груп задайте рівним 5. Розгляньте варіанти: а) рівних інтервалів; б) рівнонаповнених інтервалів Таблиця 1 – Роздрібний товарообіг підприємств, включаючи ресторанне господарство, по районах Харківської області в 2010-2019 роках Райони Харківської області Роздрібний товарообіг, млн.грн. Райони Харківської області Роздрібний товарообіг, млн.грн. 2010 2019 2010 2019 Балаклійський 145,7 162,6 Кегичівський 14,9 16,3 Барвінківський 24 29,2 Коломацький 6,9 11 Близнюківський 16,1 19,3 Красноградський 138,2 187,9 Богодухівський 51,4 57,5 Краснокутський 34,1 37,5 Борівський 7,9 8,3 Куп’янський 14,6 18,1 Валківський 30 34,9 Лозівський 15,5 19,4 Великобурлуцький 42,8 51 Нововодолазький 35,5 40,9 Вовчанський 65,8 89,9 Первомайський 4,3 4,6 Дворічанський 15,1 18,6 Печенізький 6,4 6,7 Дергачівський 165,7 216,5 Сахновщинський 16 20,3 Зачепилівський 17,3 22,2 Харківський 507,3 714,9 Зміївський 107 122,5 Чугуївський 48,8 60 Золочівський 11 13,2 Шевченківський 17,8 29,9 Ізюмський 13,6 12,9 №70 Є такі дані про експорт – ікспорт товарів в Україну із Польщі: Таблиця 1 – Експорт – імпорт товарів між країнами Польща і Україна в 2014-2018 роках, млн.дол.США 2014 р. 2015 р. 2016 р. 2017 р. 2018 р. Зовнішньоторговельний обіг 5712,4 4301,4 4893,3 6072,8 6899,1 У тому числі: експорт 2645,1 1977,3 2200,0 2727,6 3257,2 імпорт 3067,3 2324,1 2693,3 3345,2 3641,9 Розрахуйте відносні показники структури, координації й динаміки. №90 Є дані про обсяги капітальних інвестицій в Україні в 2014-2018 роках: Таблиця 1 – Обсяг капітальних інвестицій в Україні в 2014 – 2018 роках Роки Загальний обсяг капітальних інвестицій, млн.грн. Частка інвестицій в основний капіталу у загальному обсязі капітальних інвестицій, % 2014 222679 84,6 2015 272074 85,7 2016 192878 78,7 2017 189061 79,7 2018 259932 80,5 Визначте середню частку інвестицій в основний капітал в загальному обсязі інвестицій за п’ять років. №110 У трьох партіях продукції, що були відібрані для контролю якості, було виявлено: перша партія – 500 виробів, з них 460 якісних, 40 бракованих друга партія – 400 виробів, з них 370 якісних, 30 бракованих третя партія – 600 виробів, з них 550 якісних, 50 бракованих. Визначте в цілому по трьох партіях такі показники: а) середній відсоток якісної продукції і середній відсоток браку б) дисперсію, середнє квадратичне відхилення й коефіцієнт варіації якісної продукції №150 При контрольній перевірці якості виготовленого кондитерською фабрикою печива отримані такі дані про вміст жирів у пробах, %: 18,6; 18,4; 17,9; 18,1; 18,9; 18,0; 18,3; 18,5; 18,8; 18,6. За даними малої вибірки необхідно встановити з імовірністю 0,954 межі, у яких перебуває середній відсоток вмісту жиру в печиві.