0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Побудування та аналіз діагностичної моделі мікропроцесорної системи запалювання з контролером та модулем запалювання (ID:346288)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Технічні науки
Сторінок: 92
Рік виконання: 2017
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
За результатами виконаної роботи можна зробити наступні виводи: - у дослідницькій частині роботи зроблений аналіз мікропроцесорної системи запалювання з контролером і модулем запалювання, як об'єкта діагностування, відділені функціональні елементи системи й визначені функціональні зв'язки між ними; - установлено список можливих технічних станів системи у вигляді відмов її елементів при допущенні, що несправним може бути будь який, але тільки один елемент системи; - на підставі списку симптомів несправностей і карти параметрів на розніманні ЕБУ визначені вихідні й структурні діагностичні параметри системи; - обрано список діагностичних пристроїв, необхідний для проведення перевірок; - в основній частині роботи побудовано функціональну діагностичну модель мікропроцесорної системи запалювання; - сформовано таблиці несправностей системи, модифіковані в таблиці покриттів і визначені мінімальні діагностичні тести для постановки діагнозу про стан системи по вихідних і структурних параметрах; - усунуто нерозрізненість станів системи шляхом доповнення основного МДТ перевірками на основі симптомів несправностей виконавчих пристроїв; - визначено імовірності технічних станів системи (розподіл імовірностей відмов функціональних елементів) напів аналітичним методом з використанням питомих коефіцієнтів надійності для кожного елемента системи; - підраховано витрати на проведення перевірок за статтями заробітної плати, витрати палива при тестуванні, амортизаційні відрахування на відновлення діагностичних приладів; - побудовано алгоритми діагностування, оптимізовані за критеріями вартості, інформативності й результативності. Умовна вартість алгоритмів діагностування відповідно склала - 5,34 грн., 6,03 грн. і 6,63 грн. - визначено економічну ефективність впровадження алгоритмів діагностування в умовах поста діагностики. Економічний ефект за рік з допущеннями, що в кожний з робочих днів очікується технічне обслуговування одного автомобіля із заданою системою, становить 1331,25 грн. Економічна ефективність впровадження склала 66,7%.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Пристрій вводу-висновку (ПВВ) КМІ82ЗВВ1 призначено для спільної роботи із процесором КМ1823ВУ1 і формувачем імпульсів КМ182ЗАГ1. З його допомогою формуються сигнали початку відліку (ПВ), керування перетворювачем "напруга-час", керування електронним комутатором первинних ланцюгів котушок запалювання, блокуються сигнали керування електронним комутатором при перевищенні частоти КІ заданого значення; подвоюється частота КІ й синхронізується з тактовою частотою, перетвориться часовий інтервал у код.