0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ID:1124305)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 21
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОСПОДАРСТВА 4 1.1. Місце розташування і природні умови 4 1.2. Шляхи сполучення, населенні пункти, число працездатного населення 6 1.3. Розмір господарства, виробничий напрямок, спеціалізація бригад, відділень 6 1.4. Забезпеченість виробничими фондами, енергетичними ресурсами, робочою силою 7 1.5. Продаж сільськогосподарської продукції 10 2. РОСЛИННИЦТВО І КОРМО ВИРОБНИЦТВО 12 2.1. Розмір та структура посівних площ 12 2.2. Урожайність кормових культур в господарстві 13 3. ТВАРИННИЦТВО 14 3.1. Загальна характеристика (годівля, розведення, відтворення тварин, стан зоогігієни, механізації технологічних процесів, ветеринарного обслуговування тварин тощо) 14 3.2. Наявність поголів'я худоби 15 3.3. Продуктивність тварин за видами 15 3.4. Виробництво тваринницької продукції 15 3.5. Динаміка грошових надходжень від реалізації тваринницької продукції 16 3.6. Економічні показники виробництва продукції тваринництва 16 4. ХАРАКТЕРИСТИКА ГАЛУЗІ ТВАРИННИЦТВА, В ЯКІЙ В ОСНОВНОМУ БУВ ЗАЙНЯТИЙ 18 ВИСНОВКИ 21 ПРОПОЗИЦІЇ 22
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Ефективність виробництва м'яса і м'ясопродуктів, їх якість значною мірою залежить від регіону, вигляду і породи тварин, умов їх годування і змісту, а також від технічної оснащеності м'ясопереробних підприємств. З підвищенням угодованої худоби збільшується вихід м'яса в туше. Так, велику рогату худобу вищих кондицій забезпечує вихід 56-58 % м'яса, а середніх тільки - 35-50%. Не дивлячись на скорочення чисельності худоби останніми роками, якість забійного поголів'я в республіці не підвищувалася, а скоріше навіть і погіршало. Середня маса однієї особини великої рогатої худоби і свинячою, реалізованою із забій, знизилася до рівня 60-х років. Середньодобовий приріст при вирощуванні і відгодівлі худоби залишається украй низьким. Необхідну масу для реалізації велика рогата худоба набирає у віці від 33-35 місяців замість 16-18 місяців при середньо інтенсивної технології вирощування, свині - за 13-14 місяців, що удвічі більше норми. Це є не тільки одній з головних причин низької якості м'яса, але і високій трудомісткості і збитковості виробництва м'яса. В наступний час зусилля виробників повинно бути направлено, поряд зі збільшенням кількості, на підвищення якості яловичини, поширення її асортименту і зниження собівартості. Виконання цих задач в більшості залежить від того, наскільки будуть використані резерви збільшення виробництва і покращення якості. Загально-технологічну практику проходила з 6 липня 2015 року по 29 серпня 2015 року в фермерському господарстві «Малаховський Олександр Васильович» яке знаходиться в Новоодеському районі, в селі Гурівка, на вул. Польова. Під час проходження практики мною була досліджені фінансово-господарські показники фермерського господарства, показники реалізації рослинництва та тваринництва.