0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія приготування житньо-пшеничного хліба (ID:1126141)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 32
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ І.ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ 4 1.1. Аналіз хлібопекарської галузі в Україні 4 1.2. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України 12 РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЯЛЬНОСТІ ПАТ «ЛЮБОТИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД» 17 2.1.Загальна характеристика підприємства 17 2.2. Ознайомлення з системою постачання підприємства та збуту готової продукції 18 РОЗДІЛ ІІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ 20 3.1. Сировинне господарство, найменування постачальників 20 3.2.Технологія приготування житньо-пшеничного хліба 21 3.3.Охорона праці 26 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30 ДОДАТКИ 32
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність обраної теми дослідження обумовлена важливістю стабільності ринку хлібобулочних виробів, який є ключовою складовою державної продовольчої безпеки. Ці продукти є відносно доступними, є важливим джерелом вуглеводів і білків. Хліб є основою раціонного харчування населення України і невід'ємною частиною раціону як здорової, так і людини, яка потребує дієтичного харчування. Проблема підвищення економічної ефективності хлібопекарської промисловості в останні роки є надзвичайно актуальною. Особливо вона стає більш актуальною через зміни в перехідній економіці, різноманіття форм господарювання та використання нових методів і принципів організації виробництва. Об'єктом дослідження є ПАТ «Люботинський хлібозавод», а предметом - технологія виробництва хлібобулочних виробів. Мета дослідження полягає в детальному описі особливостей виробництва хлібобулочних виробів. Серед завдань дослідження визначено: - охарактеризувати особливості функціонування підприємств даного типу в Україні; - визначити організаційну структуру; - детально описати технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів; - виконати індивідуальне завдання; - зробити відповідні висновки.