0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія вирощування м_яса качок (ID:1131779)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 20
Рік виконання: 2019
Вартість: 70
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1. Значення м'яса у харчуванні людини 3 2. Чинники, що впливають на м'ясну продуктивність 7 3. Цех підприємства при виробництві м'яса качок 13 4. Цех виробництва інкубаційних яєць качок 19 Список використаних джерел 21  
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
. Значення м'яса у харчуванні людини Значення м'ясної продукції в харчуванні людини визначається в першу чергу тим, що вона покликана забезпечувати організм харчовими продуктами, які є основним джерелом білкового харчування людини. М'ясо та м'ясні продукти містять окрім білків інші важливі складові частини, необхідні для нормальної життєдіяльності людського організму. М'ясо птиці - цінний продукт харчування. Воно містить повноцінні білки, всі незамінні амінокислоти, жир, макро і мікроелементи, вітаміни. Більше 85 % білкових речовин м'язової тканини птиці відноситься до повноцінних. [1]. При виробництві ковбас використовують охолоджене або заморожене м’ясо птиці другої категорії після дефростації, а також м’ясо птиці, що не відповідає вимогам першої категорії за ознаками обробки і товарного вигляду. М’ясо курей першої категорії при виробництві ковбас використовувати недоцільно. В ковбасному виробництві використовують не лише емульговану вторинну сировину, а й м’ясо механічного обвалювання птиці. Встановлено, що таке м’ясо додане у кількості 20% дозволяє оптимізувати співвідношення кальцію і фосфору, а також підвищити вміст магнію, заліза, цинку в 2-3 рази. Аналіз наукових праць вітчизняних та зарубіжних вчених показує, що використання вторинної м’ясної сировини дійсно є одним з альтернативних шляхів вирішення проблеми дефіциту м’ясної сировини [8]. До основних видів продуктивної птиці відносяться: кури, цесарки, індики, качки, гуси. Всі вони відрізняються високою скоростиглістю, досягаючи забійної маси в 2-3 місячному віці, а також з високим виходом їстівної частини (55-65%). Забійний вихід обпатраних тушок м'яса птиці досягає 57-60%, напівпатраних 77-80%; 55% їстівної частини складає м'язова тканина; 10% - їстівні тельбухи.