0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проаналізувати особливості роботи Ревізійної комісії на прикладі корпорації (акціонерне товариство як об’єкт дослідження здобувач обирає самостійно). (ID:1058813)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 5
Рік виконання: 2024
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 1. Проаналізувати особливості роботи Ревізійної комісії на прикладі корпорації (акціонерне товариство як об’єкт дослідження здобувач обирає самостійно). Завдання 2. Визначити особливості проведення внутрішнього та зовнішнього аудиту в корпорації. Завдання 3. Проаналізувати аудиторський висновок корпорації (акціонерне товариство як об’єкт дослідження здобувач обирає самостійно).
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Ревізійна комісія ПраТ «Склоприлад» є важливим елементом системи внутрішнього контролю та корпоративного управління. Особливості її роботи визначаються законодавством, внутрішніми положеннями товариства та міжнародними стандартами корпоративного управління. Значення вищенаведених показників свідчать про погіршення фінансового стану Товариства у 2022 році, а саме: недостатність у Товариства оборотних активів для погашення поточних зобов’язань; збільшення його залежності від залучених коштів. Збереження цих тенденцій може поставити під питання безперервність діяльності Товариства у майбутньому та його спроможність реалізовувати свої активи за обліковою вартістю та сплачувати зобов’язання при настанні терміну їх договірного погашення.
Інші роботи з даної категорії: