0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Техно-хімічний та біологічний контроль продукції на прикладі ТОВ Сандора (ID:1124099)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 30
Рік виконання: 2019
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ ……………………………………………………………………….3 Розділ І. Характеристика підприємства ТОВ «Сандора» 1.1. Характеристика підприємства ………………………………5 1.2. Характеристика контролю на підприємстві ………………...7 Розділ ІІ. Структура та управління лабораторією під час виробництва продукції 2.1. Завдання та обов’язки лабораторії …………………………...10 2.2. Види контролю на підприємстві: біологічний контроль та техно – хімічний ………………………………………12 Розділ ІІІ. Охорона праці ………………………………………………….18 Висновки …………………………………………………………………….29 Список використаних джерел ……………………………………………..30
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність проведення даного дослідження полягає в розгляді аспектів, пов'язаних з приготуванням фруктових напоїв. У літературі сок визначається як напій, отриманий шляхом віджимання соковмісної рідини зі стиглих плодів. Нектар відрізняється від соку більшою кількістю вмісту води, внаслідок чого він має менший відсоток фруктового соку. Виробництво соковидобувних напоїв в Україні відбувається двома способами: за допомогою концентрату та методом прямого віджимання. Виробничий процес передбачає сортування і миття дозрілих плодів, після чого вони піддаються пресуванню для видобутку соку. За допомогою спеціальної вакуумної установки при низькій температурі (40°С) проводиться випаровування частини природньої вологості, отримуючи концентрований сік. Цей концентрований сік зберігає в собі вітаміни та мінерали завдяки м'якому тепловому впливу. Його можна заморожувати або зберігати в спеціальних асептичних ємностях, що дозволяє зберегти якість і корисні властивості на тривалий термін та транспортувати на великі відстані. На наступному етапі, отриманий концентрований сік піддається процесу відновлення, де до нього додається вода у природній пропорції. Перед упакуванням, сік проходить короткострокову термічну обробку – пастеризацію (до 100°С) або стерилізацію (понад 100°С), що гарантує збереження продукту протягом року без додавання консервантів. Важливо підкреслити, що справжній 100% натуральний сік виробляється без використання харчових фарбників, консервантів та хімічних добавок. Сік, отриманий методом прямого віджимання, відрізняється від відновленого з концентрату тим, що не потребує етапу концентрації та відновлення соку. Об'єктом даного дослідження є компанія "Сандора", а предметом дослідження є лабораторія компанії, яка займається виготовленням томатного соку. Метою даної роботи є оцінка якості виробництва томатного соку в лабораторії компанії "Сандора". З цією метою передо мною стоять такі завдання: 1. Аналіз діяльності підприємства ТОВ "Сандора". 2. Оцінка поточного стану виробництва томатного соку в лабораторіях компанії. 3. Формулювання пропозицій з покращення діяльності підприємства.
Інші роботи з даної категорії: