0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Класифікація рибних продуктів та їх харчова цінність (ID:1130676)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 17
Рік виконання: 2019
Вартість: 70
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ 3 Класифікація риби 4 Хімічний склад і харчова цінність риби 14 Висновок 16 Список рекомендованих джерел: 18  
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Риба і рибопродукти займають значне місце у харчуванні людини і становлять значну частину її харчового раціону. В багатьох країнах світу ці продукти складають основний об'єм харчової промисловості. Враховуючи значення риби у харчуванні людини, в нашій державі діє Закон України «Про рибу, інші водні живі ресурси та харчову продукцію з них», який визначає основні правові та організаційні засади забезпечення та безпеки риби. Нажаль, в сучасних умовах, насиченість внутрішнього ринку України рибою та рибними продуктами не перевищує 50 % потреби, крім того в багатьох випадках на ринок не завжди надходить якісна риба. Тому ветеринарна медицина сконцентрувала всі свої зусилля на контроль якості та безпеки риби та рибопродуктів, а всі дослідження в цьому напрямку спрямовані, відповідно міжнародних вимог, на розробку науково-обгрунтованої системи контролю якості та безпеки. Роботи по визначенню харчової цінності риби, практично, не проводяться, що ставить під сумнів діючу класифікацію. Відповідно діючої класифікації промислова риба підрозділяється на три групи за вмістом жиру: жирна, середньої жирності та пісна. Хоча жир і обумовлює харчову цінність риби, але частково.  
Інші роботи з даної категорії: