0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

имоги до якості, умови і терміни зберігання тваринних жирів (ID:13236)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 40
Рік виконання: 2007
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Роль жирів у харчуванні та норми їх споживання 2. Склад, властивості, класифікація жирів та жирових продуктів 3. Формування асортименту і харчова цінність олії 4. Тваринні топлені жири 5. Гідрогенізовані, переетерифіковані жири, їх властивості та використання 6. Жири для кулінарії, кондитерської і хлібопекарської промисловості 7. Майонези і продукти типу майонезу Висновки Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: