0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

вимоги до ароматичних та барвних речовин (ID:190045)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 22
Рік виконання: 2017
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 І. ПОНЯТТЯ ПРО ХАРЧОВІ ДОБАВКИ 4 II. АРОМАТИЧНІ РЕЧОВИНИ, ВИДИ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ 9 III. ХАРЧОВІ БАРВНИКИ. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ЗАСТОСУВАННЯ 14 IV. ВИМОГИ ДО АРОМАТИЧНИХ РЕЧОВИН ТА ХАРЧОВИХ БАРВНИКІВ…………………………………………………………………..….22 ВИСНОВОК 24 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 26
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Ринок продуктів харчової промисловості різноманітний і продовжує розширюватися. В умовах ринкової економіки для збільшення попиту та забезпечення збуту того чи іншого виду продукції, потрібно виготовити його необхідної якості, високих споживчих властивостей, який би міг конкурувати з продукцією зарубіжних виробників. В умовах сучасного життя продукти, попередньо кулінарно-підготовлені, швидкі і прості у приготуванні, які легко засвоюються, стали невід’ємною частиною продуктів харчування по всьому світі. Майже усі ці продукти у своєму складі мають харчові добавки. У харчовій промисловості, відповідно до класифікації харчових добавок, барвники відносяться до речовин, що поліпшують колір продуктів. Барвники додаються до харчових продуктів для відновлення природного забарвлення, втраченої в процесі обробки або зберігання, підвищення інтенсивності природного забарвлення і фарбування безбарвних продуктів (безалкогольних напоїв, морозива, кондитерських виробів), а також для надання продуктам привабливого вигляду і колірного різноманіття. Колір харчового продукту має для споживача величезне значення: це не тільки показник свіжості та якості продукту, але і необхідна характеристика його впізнаваності. За колір продукту відповідальні присутні в ньому барвники. Вони можуть міститися в ньому природним чином (буряк, морква, яєчний жовток і т.д.) або можуть бути додані в процесі переробки. Застосування ароматизаторів дозволяє створити широкий спектр ідентичної продукції, що відрізняється смаком і ароматом, відновлювати або підсилювати смак і аромат харчових продуктів, ароматизувати харчові продукти, позбавлені аромату і смаку. Також потрібно нормувати вміст даних добавок в продукті задля уникнення харчових отруєнь Тож дана курсова робота на тему: «Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників».
Інші роботи з даної категорії: