0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавство (ID:27680)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 28
Рік виконання: 2009
Вартість: 15
Купити цю роботу
Зміст
1. Дайте характеристику основним стадіям виробництва ячмінного солоду 2. Вода, її значення для організму людини. Вимоги стандарту до якості води 3. Вимоги до сировини у виробництві фруктового мармеладу. Принципова схема виготовлення фруктового мармеладу 4. Класифікація харчоконцентратів, їх харчова та споживча цінність Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: