0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія приготування страви з овочів (ID:513273)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 14
Рік виконання: 2021
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
1. Запіканка картопляна з овочами 2. Особливості страви 3. Технологія приготування 4. Технологічна карта 5. Технологічна схема 6. Вимоги до якості (смак, запах, колір, консистенція) 7. Асортимент 8. Товарознавчі властивості про якість продуктів, про страву Список літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер 0688454004
Інші роботи з даної категорії: