0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ДП1.ХЛІБОПЕКАРСЬКА ОЦІНКА ЯКОСТІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО ЗАЛЕЖНО ВІД СКЛАДУ БОРОШНА” (ID:79597)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 75
Рік виконання: 2013
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Реферат………………………………………………………………………... Вступ………………………………………………………………………….. Розділ І Аналітичний огляд літератури …………………………………... Розділ ІІ Технологія вирощування культури …………………………….. 2.1. Народногосподарське значення піддослідної культури…………….. 2.2. Біологічні особливості ………………………………………………… 2.3. Технологія вирощування ……………………………………………… Розділ ІІІ Експериментальна частина……………………………………. 3.1.Місце, умови, програма та методика проведення досліджень........... 3.2 Результати досліджень та їх обґрунтування…………………………. Розділ ІV Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях………… 4.1. Нормативне забезпечення охорони праці та у сфері цивільного захисту …………………………………………….....……………………….. 4.2. Вимоги безпеки праці при вирощування рослинницької продукції….. 4.3. Безпека в надзвичайних ситуаціях……………………………………… Висновки ……………………………………………………………………. Список використаної літератури……………………………………….. Додатки……………………………………………………………………….
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову