0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Приготування та подавання вареників з грибами (ID:24589)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 38
Рік виконання: 2012
Вартість: 120,00
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 1. ЗНАЧЕННЯ ВИРОБІВ З БОРОШНА В ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИ 2. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНОЇ СИРОВИНИ 2.1. Товарознавча характеристика борошна 2.2. Товарознавча характеристика яєць 3. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ТА ПРАВИЛА ПОДАЧІ ВАРЕНИКІВ З ГРИБАМИ 3.1. Підготовка сировини 3.2. Технологічна схема приготування страви вареники з грибами 3.3. Технологічна картка страви вареники з грибами 4. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ВИРОБНИЧОГО ПРИМІЩЕННЯ 4.1. Характеристика гарячого цеху 5. ОБЛАДНАННЯ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ВАРЕНИКІВ З ГРИБАМИ 5.1. Електрична плита 5.2. Просіювач борошна 5.3. Машина тістомісильна 5.4. Машина для розкачування тіста 6. САНІТАРНІ ВИМОГИ 6.1. Санітарні вимоги до посуду та інвентарю 6.2. Санітарні вимоги до особистої гігієни кухаря 7. ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ, ВИМОГИ ОХОРОНИ ПРАЦІ, ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ, ПРОТИПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПРИ ПРИГОТУВАННІ ВАРЕНИКІВ З ГРИБАМИ 8. ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову