0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розробка стратегії зниження витрат ПАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» (ID:33719)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 91
Рік виконання: 2012
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ВИТРАТ НА ПІДПРИЄМСТВІ 1.1. Поняття, види та значення витрат в діяльності підприємства 1.2. Методика аналізу та інформаційне забезпечення процесу формування витрат на підприємстві 1.3. Методи управління та порядок визначення витрат на підприємстві РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ТА АНАЛІЗ ВИТРАТ ПАТ "КИЇВСЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА "РОШЕН" 2.1. Загальна економічна характеристика діяльності ПАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" 2.2. Аналіз динаміки, складу та структури витрат ПАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" 2.3. Оцінка та аналіз впливу витрат на рівень прибутковості діяльності ПАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ПАТ "КИЇВСЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА "РОШЕН" 3.1. Сучасні проблеми та пріоритетні напрями управління витратами виробництва в сучасних умовах господарювання 3.2. Розробка стратегії зниження витрат ПАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" 3.3. Економічна оцінка заходів зниження витрат ПАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" ВИСНОВКИ ПРОПОЗИЦІЇ ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову