0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЧДТУ, варіант № 3, Державний фінансовий контроль, №1366 (ID:13971)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 15
Рік виконання: 2005
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1. Дослідна і завершальна стадія контрольно-ревізійного процесу 2. Ревізія операцій амортизаційних відрахувань і зносу 3. Задача №12 Зазначити суть порушень відповідальних осіб, і шляхи виправлення недоліків: а) на витрати віднесена сума, оплачена транспортному підприємству за перевезення товару. В рахунок включено: – транспортні послуги 180,00 грн.; – штраф за понаднормативний простій автотранспорту – 15,00 грн б) шляхом перевірки документів і контрольних обмірів з участю спеціалістів ревізор встановив, що кошторисна вартість об'єкту складає 42,2 тис. грн., а фактична його готовність станом на 01 вересня складає – 34%. При такій готовності об'єкту необхідно згідно кошторису витратити 14,5 тис. грн., в тому числі: – витрати по експлуатації будівельних машин – 1200 грн.; – матеріали – 800 грн.; – витрати на оплату праці – 4200 грн.; – накладні витрати –1100 грн Фактично витрати на оплату праці склали – 1500 грн Переплата допущена за повторну підготовку котловану в сумі 400 грн. Крім того, в наявності виявлено будівельних матеріалів на суму 370 грн., вартість яких раніше списана на будівництво об'єкту 4. Задача №21 Перевірити дотримання норм виходу готової продукції, отриманої від переробки сільськогосподарських продуктів. Встановити характер порушення. Скласти запис до основного акту ревізії Ревізор Петренко О.П., виконуючи ревізію, перевірив акт на переробку готової продукції. В акті № 43 від 28 листопада вказано, що для переробки було відпущено: 1) Капуста свіжа – 12 300 кг; 2) Морква – 980 кг; 3) Сіль – 350 кг Зафіксована маса готової продукції у звіті та акті переробки становить 11250 кг Довідка: норми відходів: а) при очищенні капусти – 8,0 %; моркви – 16,6%; б) виробничі відходи – 12% Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову