0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управлінський облік (ID:1044997)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 2
Рік виконання: 2024
Вартість: 75
Купити цю роботу
Зміст
Практична частина Наведіть рішення задач і заповніть бланк відповідей Задача 1. Розрахувати величину прямих матеріальних витрат на виготовлення однієї одиниці кондитерських виробів (розрахунок з точністю до сотої) Рішення: Види сировини ціна, грн./кг (л) Торт “Весна” Торт “Зима” норма витрат, кг (л) вартість, грн. норма витрат, кг (л) вартість, грн. Ванілін 68,52 - 0,0003 цукор 8,43 2,142 4,481 Крохмаль 18,31 - 0,274 Горіхи 56,44 - 0,389 Патока 80,25 0,081 0,378 Повидло 43,92 0,4695 - Фрукти 36,22 - 1,333 Шоколад - глазур 61,37 - 0,102 Какао - порошок 24,80 0,3145 0,301 Вино 41,38 - 0,219 Разом - - - Задача 2. Підприємство виготовляє продукцію трьох видів: А, Б, В. Визначити: - величину загально виробничих витрат у сумі 50000 грн. у вартості виробів, виходячи з їх машиномісткості - маржинальний прибуток підприємства за видами продукції - зробити висновок щодо доцільності подальшого виробництва продукції кожного виду Назва виробу обсяг продажу, шт. ціна, грн. Показники витрат Повна собівартість реалізованої продукції, грн. Доход, грн. Маржи-нальний прибуток, грн. витрачено машино - годин відпра-цьовано чол.-год. постійні витрати змінні витрати А 3000 30 300 5000 98000 Б 4000 50 200 7000 195000 В 7000 40 500 9000 200000 разом 14000 х 1000 21000 493000 Задача 3. Підприємство “Промінь” виробляє один вид продукції з такими показниками: обсяг реалізації – 200 шт., ціна реалізації – 750 грн./шт., змінні витрати – 450 грн./шт., постійні витрати – 42 тис.грн. Визначити: - точку беззбитковості - очікувану суму прибутку при максимальному обсязі реалізації - коефіцієнт безпеки операційної діяльності.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Практична частина Наведіть рішення задач і заповніть бланк відповідей Задача 1. Розрахувати величину прямих матеріальних витрат на виготовлення однієї одиниці кондитерських виробів (розрахунок з точністю до сотої) Рішення: Види сировини ціна, грн./кг (л) Торт “Весна” Торт “Зима” норма витрат, кг (л) вартість, грн. норма витрат, кг (л) вартість, грн. Ванілін 68,52 - 0,0003 цукор 8,43 2,142 4,481 Крохмаль 18,31 - 0,274 Горіхи 56,44 - 0,389 Патока 80,25 0,081 0,378 Повидло 43,92 0,4695 - Фрукти 36,22 - 1,333 Шоколад - глазур 61,37 - 0,102 Какао - порошок 24,80 0,3145 0,301 Вино 41,38 - 0,219 Разом - - - Задача 2. Підприємство виготовляє продукцію трьох видів: А, Б, В. Визначити: - величину загально виробничих витрат у сумі 50000 грн. у вартості виробів, виходячи з їх машиномісткості - маржинальний прибуток підприємства за видами продукції - зробити висновок щодо доцільності подальшого виробництва продукції кожного виду Назва виробу обсяг продажу, шт. ціна, грн. Показники витрат Повна собівартість реалізованої продукції, грн. Доход, грн. Маржи-нальний прибуток, грн. витрачено машино - годин відпра-цьовано чол.-год. постійні витрати змінні витрати А 3000 30 300 5000 98000 Б 4000 50 200 7000 195000 В 7000 40 500 9000 200000 разом 14000 х 1000 21000 493000 Задача 3. Підприємство “Промінь” виробляє один вид продукції з такими показниками: обсяг реалізації – 200 шт., ціна реалізації – 750 грн./шт., змінні витрати – 450 грн./шт., постійні витрати – 42 тис.грн. Визначити: - точку беззбитковості - очікувану суму прибутку при максимальному обсязі реалізації - коефіцієнт безпеки операційної діяльності.