0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ОСНОВИ ПОБУДОВИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ (ID:26508)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 35
Рік виконання: 2011
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Зміст ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПОБУДОВИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ 1.1. Мета, зміст та організація управлінського обліку 1.2. Предмет та метод управлінського обліку 1.3. Системний підхід до обліку витрат на виробництво на підприємствах харчової промисловості РОЗДІЛ 2. МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОБУДОВИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 2.1. Система обліку і калькулювання за повними витратами 2.2. Система обліку і калькулювання за змінними витратами 2.3. Облік витрат на сертифікацію РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 3.1. Основні проблеми в управлінні підприємствами харчової промисловості 3.2. Вирішення проблем внутрішнього управління через запровадження систем управлінського обліку 3.3. Необхідність впровадження служби контролінгу ВИСНОВКИ ЛІТЕРАТУРА ДОДАТКИ 41
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову