0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Курсова робота "Дослідження системи управлінського обліку ПАТ «Українська атомобільна корпорація» та напрямки її вдосконалення" (ID:607008)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 72
Рік виконання: 2022
Вартість: 540
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗІДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА СИСТЕМИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ ПІДПРИЄМСТВА ПАТ "Українська автомобільна корпорація" 5 1.1 Основні елементи системи управлінського обліку на підприємстві 5 1.2 Організація обліку за центрами відповідальності 9 1.3 Процес прийняття та оцінювання управлінських рішень на підприємстві 12 РОЗІДІЛ 2. УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ ТА ФІНАНСОВИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ПАТ "Українська автомобільна корпорація" 15 2.1 Дослідження взаємозв’язку обсягу діяльності, витрат та результатів 15 2.2 Аналіз рівня беззбитковості підприємства 22 2.3 Характеристика процесу планування витрат на підприємстві 28 РОЗІДІЛ 3. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ ПІДПРИЄМСТВА ПАТ "Українська автомобільна корпорація" 32 3.1 Розробка комплексу заходів з удосконалення системи управлінського обліку на підприємстві 32 3.2 Обґрунтування стратегічних управлінських рішень та визначення стратегічних напрямів розвитку підприємства 36 3.3 Формування Звіту про управління 39 ВИСНОВОК 49 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 51 ДОДАТКИ 54
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОЗІДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА СИСТЕМИ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ ПІДПРИЄМСТВА ПАТ "Українська автомобільна корпорація" 1.1 Основні елементи системи управлінського обліку на підприємстві ПАТ «Українська автомобільна корпорація (УкрАВТО)» є найбільшим виробником, дистриб'ютором та сервісним постачальником автомобілів в країні. Єдина компанія з повним циклом виробництва. Основний експортер автомобілів в країни СНД і за кордон. Корпорація є генеральним імпортером та офіційним дилером понад 20 всесвітньо відомих автомобільних брендів. У 2002 році, після банкрутства Daewoo Motors, корпорація перейшла у власність великого українського автовиробника: ЗАЗ/АвтоЗАЗ. Підприємство здійснює свою діяльність відповідно до законів України 1) «Про торговельні товариства», 2) «Про підприємницьку діяльність», 3) «Про зовнішньоекономічну діяльність» 4) інших законодавства України, а також статуту. Види діяльності за КВЕД: 50.20.0 Технічне обслуговування та ремонт автомобілів 50.30.2 Роздрібна торгівля автомобільними деталями та приладдям 50.30.3 Посередництво в торгівлі автомобільними деталями та приладдям 45.31 Оптова торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів 63.40.0 Організація перевезення вантажів 34.10.0 Виробництво автомобілів Основним видом є виробництво, продаж, обслуговування та ремонт автомобілів, реалізує обладнання провідних виробників, таких як Hofmann (Німеччина), Werther (Італія), Ferrum (Росія), Deca (Італія), Walder (Італія/Україна)), Klimawent (Італія), Karcher (Німеччина), Jonnesway (Тайвань), Real та інші, що використовуються для обслуговування та ремонту легкових, вантажних і автобусів.