0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

проведення комплексного дослідження готельного туристичного комплексу категорії 4* у м. Трускавець, з фокусом на інноваційному цеху безалкогольних напоїв. (ID:1046274)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 106
Рік виконання: 2024
Вартість: 1200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 5 РОЗДІЛ 1. ІННОВАЦІЙНИЙ 7 1.1 Сутність інновацій та їх роль у підвищенні конкурентоспроможності підприємств гостинності 7 1.2 Впровадження технології «здорових» напоїв як інноваційного елементу у світовій та вітчизняній практиці сфери гостинності 13 1.2.1 Значення «здорових» напоїв у харчуванні людини 14 1.2.2 Характеристика та класифікація «здорових» напоїв 15 1.2.3 Використання локальних та етнічних продуктів у виробництві «здорових» напоїв 18 1.3 Особливості впровадження цеху крафтових безалкогольних напоїв при готелі та вплив його на потенціал готельного підприємства 21 1.3.1 Характеристика локальної сировини при виготовленні «здорових» напоїв 23 1.3.2 Технологічний процес виготовлення «здорових» етнічних крафтових безалкогольних напоїв 23 1.3.3 Асортимент «здорових» напоїв власного виробництва 28 1.4 Інноваційний потенціал готелю з крафтовим виробництвом безалкогольних напоїв 36 РОЗДІЛ 2 МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ 37 2.1 Характеристика регіону, де планується розмістити підприємство та обґрунтування вибору місця будівництва 37 2.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг 40 2.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів 44 2.4 Визначення концептуальних засад діяльності засобу розміщення 46 РОЗДІЛ 3 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ 49 3.1 Моделювання сервісно-виробничого процесу готельного підприємства 49 3.2 Характеристика приймально-вестибюльної групи приміщень 52 3.3 Характеристика житлової групи приміщень 58 3.4 Організація харчування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства засобу розміщення 65 3.4.1 Структура та характеристика закладів ресторанного господарства засобу розміщення 65 3.4.2 Виробнича програма підприємства харчування 67 3.4.2.1 Складання меню для всіх закладів ресторанного господарства засобу розміщення 67 3.4.2.2 Розрахунок виробничої програми підприємства харчування основного закладу ресторанного господарства 74 3.4.2.3 Прогнозування денної кількості кулінарної продукції 76 3.4.3 Організація технологічного процесу виробництва кулінарної продукції 84 3.4.4 Характеристика процесу обслуговування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства засобу розміщення 92 3.4.5 Визначення загальної площі підприємства харчування 100 3.5 Характеристика приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення 102 3.6 Характеристика приміщень культурно-дозвільного призначення 108 3.7 Характеристика службово-побутових та господарських приміщень засобу розміщення 110 3.8 Визначення загальної площі готельного підприємства, конфігурації та поверховості будівлі 111 РОЗДІЛ 4 ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ 116 4.1 Розміщення готельного підприємства в містобудівній структурі 116 4.2 Характеристика інженерних систем засобу розміщення 117 4.3 Пропозиції щодо дизайну 120 РОЗДІЛ 5 ЕКОНОМІЧНИЙ 124 5.1 Обґрунтування операційних доходів готелю 124 5.2 Планування операційних активів готелю 127 5.3 Розроблення плану з праці готелю 129 5.4 Планування поточних витрат готелю 136 5.5 Планування операційного прибутку та визначення економічної ефективності діяльності готелю 139 5.6 Ефективність впровадження інновацій в готелі, що проектується 140 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 144 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ 146 ДОДАТКИ 148
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність теми. В сучасному світі туризм стає не лише засобом відпочинку, але й важливою складовою нашого економічного та соціокультурного розвитку. У цьому контексті, вибір готелю стає стратегічним рішенням для кожного мандрівника, який прагне не лише комфортно відпочити, але й насолоджуватися новаторськими рішеннями та послугами. Місто Трускавець, відоме своєю багатою історією та курортними традиціями, стає місцем, де зустрічаються затишок, висока якість обслуговування та передові технології. У цьому контексті, особливо важливим визначається готель туристичного призначення категорії 4*, який вирізняється не лише розкішною обстановкою та вишуканим сервісом, але й інноваційним цехом безалкогольних напоїв. Ця ініціатива стає своєрідним перлом серед інших готельних послуг, додаючи нові кольори та смаки до відпочинку гостей. Сучасні туристи висувають високі вимоги до умов проживання, обираючи комфорт та новаторські враження. Готелі категорії 4*, завдяки своєму вищому стандарту обслуговування, стають основним вибором для подорожуючих. Інновації у готельному бізнесі є ключовим чинником конкурентоспроможності. Запровадження цеху безалкогольних напоїв дозволяє готелям відзначатися серед інших, надаючи гостям унікальний та смачний досвід. Популярність безалкогольних напоїв визначається загальним тенденціям до здорового способу життя, і готель, що враховує цю динаміку, може привертати більше клієнтів.
Інші роботи з даної категорії: