0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація банкет-коктейль-фуршет на маскараді (ID:1127690)

Тип роботи: розрахункова робота
Сторінок: 15
Рік виконання: 2022
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Характеристика заходу 2. Меню 3. Заявки на виробництво, на отримання посуду та столової білизни 4. План бенкетного залу зі схемою розстановки меблів 5. Схема сервіровки стола 6. Сценарій обслуговування Висновок
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Характеристика заходу Банкет - урочистий званий обід або вечеря, що влаштовується при проведенні певного заходу різної тематики. Залежно від форми обслуговування розрізняють наступні види банкетів: банкет за столом з повним обслуговуванням; банкет за столом з частковим обслуговуванням; банкет-фуршет, комбінований банкет банкет-коктейль; банкет-коктейль-фуршет. [3] Маскарад - це свято, де гармонійно поєднуються в собі старі традиції і сучасність. Ідею маскараду можна втілити в життя на вечірці на честь дня народження, корпоративу, випускного вечора, Хелловіну, весілля і тд. Тому маскарад може бути різної тематики, і його оформлення залежить від наших уподобань і фантазії, а також спільного бачення свята із замовниками. При плануванні масштабної вечірки замовляють послуги спеціальних агентств з оформлення банкетних залів. Цільова аудиторія даного заходу – запрошені заздалегідь люди, які будуть одягнуті в історичні костюми. У нашому випадку темою маскараду є аристократична вечірка – розкішне свято з вишуканою їжею. Чудовим варіантом організації такого заходу є комбінований банкет. Перевагою такого прийому є те що він дає можливість на тій же площі банкетного залу обслужити значно більшу кількість запрошених, ніж при організації лише банкету за столом. [2] Триватиме банкет-коктейль-фуршет 2 години. При обслуговуванні банкет-коктейль-фуршету на одного офіціанта відповідно до норми припадає 10-12 гостей. У нашому випадку кількість...