0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕРСОНАЛУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО/ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ «RADISSON» (ID:1128907)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2024
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕРСОНАЛУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО/ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ «RADISSON 1.1. Аналітичні основи дослідження суб’єкта готельного/ ресторанного бізнесу 1.2. Моніторинг професійної компетентності персоналу суб’єкта готельного/ ресторанного бізнесу РОЗДІЛ 2. РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕРСОНАЛУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО/ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ «RADISSON» 2.1. Заходи щодо розвитку професійної компетентності персоналу суб’єкта готельного/ ресторанного бізнесу 2.2. Результативність запропонованих заходів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Метою роботи є дослідження теоретичних та практичних особливостей методів розвитку професійних компетентностей персоналу, а також розробка пропозицій та заходів щодо їх удосконалення для сталого розвитку професійних компетентностей персоналу. Реалізація поставленої мети зумовлює вирішення таких завдань:  дослідити суб’єкт готельного/ ресторанного бізнесу - готель «Radisson»;  здійснити моніторинг професійної компетентності персоналу готелю «Radisson»;  розглянути заходи щодо розвитку професійної компетентності персоналу суб’єкта готельного/ ресторанного бізнесу;  обґрунтувати результативність запропонованих заходів. Об'єктом роботи є процес формування та реалізації методів розвитку професійної компетентності персоналу. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти удосконалення методів розвитку професійної компетентності персоналу готелю «Radisson».
Інші роботи з даної категорії: