0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Типи виробничих процесів у закладах ресторанного господарства (ID:1130705)

Тип роботи: реферат
Сторінок: 15
Рік виконання: 2019
Вартість: 70
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ: ВСТУП 3 1. Виробничо–торговельна структура підприємства ресторанного господарства. Виробничий процес та його ефективність 4 1.1 Виробничо–торговельна структура підприємства ресторанного господарства 4 1.2 Забезпечення ефективності виробничого процесу 8 2. Типи виробничого процесу. Організація виробничого процесу та її методи 11 2.1 Організація виробничого процесу 11 2.2. Методи організації виробничого процесу 12 ВИСНОВОК 15 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ: 16
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП З позиції системного підходу діяльність підприємства в цілому можна розглядати як складну систему, яка складається із підпорядкованих менш складних систем. Важливою підсистемою підприємства громадського харчування є виробництво або виробнича підсистема (система). Виробнича система самостійно чи при взаємодії і іншими системами задовольняє ті чи інші потреби і запити потенційних споживачів за допомогою виробленої цією системою продукції. Виробнича система є особливим класом систем, яка складається з таких елементів: працівників, засобів і предметів праці, а також інших елементів (технології, організації виробництва), що необхідні для функціонування системи. У процесі функціонування створюється продукція підприємства громадського харчування. Актуальність обраної теми курсової роботи полягає в тому, що організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства є важливою умовою для ефективної роботи такої установи. Метою роботи є розгляд типів виробничого процесу у закладах ресторанного господарства. Для досягнення вказаної мети необхідно вирішити певне коло питань, а саме:  розглянути виробничу структуру ресторанного господарства;  дослідити поняття виробничого процесу та засобів досягнення його ефективності;  визначити методи організації виробничого процесу та його типи. Предмет дослідження – виробничий процес у закладах ресторанного господарства та його типи.
Інші роботи з даної категорії: