0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організаційна структура ресторанного господарства на прикладі «Віденська кав’ярня» Львів (ID:1133582)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 40
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ……………………………………………………………………………3 Розділ І. Організаційна структура ресторанного господарства 1.1. Мета, цілі і види діяльності готельного підприємства…………....5 1.2. Правила внутрішнього трудового розпорядку……………….……5 1.3. Норми санітарного стану приміщень………………………..……..9 1.4. Кадровий склад підприємства……………………………………...12 Розділ ІІ. Матеріально-технічна база 2.1. Посуд та кухонне приладдя………………………………………...14 2.2.Меблі та інтер’єр……………………………………………….........26 2.3. Обов’язки завідувача з матеріально-технічного забезпечення……………………………………………………………..28 Розділ ІІІ. Посадові обовязки персоналу 3.1. Посадові обов’язки керівного складу…………………………….30 3.2. Посадові обов’язки кухаря……………………………………….33 Розділ IV. Особливості меню ресторану 4.1. Меню закладу харчування…………………………………………36 Розділ V. Реклама готельного комплексу 5.1. Види застосованої реклами………………………………………..38 Висновки………………………………………………………………………40 Список використаних джерел………………………………………………..41
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП У кожному вузі України передбачено проходження студентами виробничої практики, яка є обов’язковим складовим елементом підготовки будь-якого спеціаліста. Під час проходження практики студент закріплює здобуті знання і навички, отримуючи практичний досвід роботи в реальних економічних умовах. Студент може мати досконалі теоретичні знання, але може розгубитися в ситуації, коли виникне необхідність прийняти рішення в реальних економічних умовах. Тому необхідно забезпечувати студентам змогу пройти виробничу практику ще під час навчання у вузі, для того, щоб спробувати себе не тільки в ролі теоретика, але й практика. Виробнича практика для студентів, є невід'ємною складовою частиною процесу їх професійної підготовки і проводиться на сучасних підприємствах. Виробнича практика передбачає отримання необхідного обсягу практичних знань та умінь відповідно до кваліфікаційного рівня спеціаліста. Метою практики є набуття мною необхідних практичних умінь та навичок в реальних умовах виробництва у ресторанній сфері. Завдання практики:  закріплення і поглиблення теоретичних знань, набутих в процесі вивчення таких дисциплін, як « Технологія обслуговування в підприємствах харчування», «Організація обслуговування в підприємствах харчування», « Професійний етикет»;  застосування цих знань на практиці, ознайомлення з сучасним станом ресторанної індустрії, набуття навичок ділового спілкування із працівниками ресторанної сфери і клієнтами;  вироблення творчого новаторського підходу виробничої діяльності та формування професійних якостей особистості майбутнього організатора туристичного обслуговування;  зібрання фактичних матеріалів для написання звіту з виробничої технологічної практики;  основним завданням є знайомство з базою практики, організаційною структурою ресторану, матеріально-технічною базою, рекламною діяльністю ресторану. Базою моєї практики був ресторан «Віденська кав’ярня», розташований в центрі Львова на проспекті Свободи , буд. 12.
Інші роботи з даної категорії: