0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація обслуговування банкету-коктейлю (ID:1183670)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 30
Рік виконання: 2024
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП…………………………………………………………………………. 3 РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТІВ РІЗНИХ ВИДІВ………………………………………………………………………….. 5 1.1. Класифікація прийомів та бенкетів……………………………………... 5 1.2. Організація обслуговування банкет-коктейлю…………………………. 6 1.3. Подача алкогольних та безалкогольних напоїв на бенкеті-коктейлі…. 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТУ-КОКТЕЙЛЮ…………………………………………………………………… 14 2.1. Характеристика діяльності ресторану «Аристократ»………………….. 14 2.2. Аналіз прийому і виконання замовлення на обслуговування гостей бенкету-коктейлю……………………………………………………………... 17 2.3. Особливості складання меню для банкету-коктейлю у ресторані «Аристократ»………………………………………………………………… 19 РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТІВ-КОКТЕЙЛІВ…………………………………………………….. 21 3.1. Складання меню для бенкету-коктейлю. Розрахунок кількості бенкетних столів, посуду, приборів, білизни для обслуговування гостей… 21 3.2. Приготування коктейлів для банкету-коктейлю………………………. 23 ВИСНОВКИ……………………………………………………………………. 26 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………….. 28 ДОДАТКИ……………………………………………………………………… 30
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Наше сьогодення – час, коли молода самостійна Україна робить кроки до інтеграції в Європу, в світ, де господарюють економіки з високо розвинутими технологіями. Ринковий ресторанний бізнес, якого ми прагнемо досягти, неможливий без загальноукраїнських нормативних технологічних засад, особливо в галузі гостинності, яку можна вважати національною рисою українського народу. Усім відома традиція зустрічати почесних гостей хлібом-сіллю. Слово «банкет» походить від французького «banquette», що означає урочистий званий обід або вечеря, що влаштовується на честь кого-небудь або чого-небудь. Залежно від форми обслуговування, розрізняють наступні види банкетів: - банкет за столом з повним обслуговуванням; - банкет за столом із частковим обслуговуванням; - банкет; - банкет комбінований; - банкет-коктейль; - банкет-чай [12]. Найбільш частими є банкети, проведені суспільними, науковими й діловими організаціями з нагоди закінчення різних зустрічей, переговорів, конференцій, нарад і інших заходів. Приводом для проведення бенкету, що звичайно носить офіційний характер, бувають ділові переговори, підписання торговельних угод. Бенкет-коктейль звичайно організовується при обслуговуванні учасників міжнародних симпозіумів, конференцій, конгресів, нарад і інших зустрічей. На бенкеті-коктейлі можна прийняти велику кількість гостей у порівняно невеликому приміщенні. Але бенкет організують і при проведенні різних ювілеїв, сімейних торжеств і інших святкових заходів. Розрізняють бенкет-коктейль ділового призначення тривалістю 40-50 хв., що організують у перервах на нарадах, конгресах, симпозіумах, і бенкет-коктейль із метою відпочинку тривалістю до 1,5-2 год., проведений звичайно наприкінці нарад, іноді на відкритому повітрі [12]. Звичайно «коктейль» припускає відтінок офіційності. Будь-яка імпровізація припустима тільки з оглядом на число гостей, оскільки нікому не прийде в голову, що хтось затримається довше. Але той, хто з'являється, будь то привід для поздоровлення, вернісажу, запрошення на честь іменитого гостя, може розраховувати на пару чарок вина й відмінну закуску. Вона повинна бути такою, щоб її можна було просто двома пальцями відправити в рот або без усяких проблем поїсти стоячи, взявши з маленької тарілки. «Коктейль» має на увазі невелику кількість холодних міні-закусок, канапе, міні-десертів і напоїв. Всі закуски й напої розносять офіціанти на таці і блюдах, пропонуючи їх гостям. Таким чином, внаслідок аналізу факторів, якими керуються споживачі, можна планувати вдалу роботу закладу ресторанного господарства, а також успішну організацію обслуговування відвідувачів. Метою курсової роботи є аналіз організації обслуговування банкету-коктейлю у діючому закладі ресторанного господарства. Щоб досягти мети у роботі необхідно вирішити такі завдання: - охарактеризувати особливості обслуговування різних видів банкетів; - проаналізувати процес обслуговування банкету-коктейлю; - розробити пропозиції щодо удосконалення обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства.
Інші роботи з даної категорії: