Зміст
ЗМІСТ
ВСТУП 6
РОЗДІЛ 1. ОБГРУНТУВАННЯ( ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ) 8
1.1. Маркетингові дослідження ринку готельних послуг в м. Луцьк 8
1.1.1. Дослідження ареалу діяльності готелю ділового призначення 8
1.1.2. Аналіз ринку послуг готельно-ресторанного господарства
регіону 15
1.1.3.Дослідження ринку конкурентів в ареалі діяльності закладу 20
1.1.4. Дослідження ринку споживачів в ареалі діяльності закладу 32
1.1.5. Визначення місткості ринку та його сегментація 38
1.1.6. Характеристика маркетингової політики готелю
«Shopenhauer» 40
1.2. Концепція готелю «Shopenhauer» 43
РОЗДІЛ 2. ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ 52
2.1. Моделювання сервісно-виробничого процесу готелю
«Shopenhauer» 52
2.2. Проектування житлової групи приміщень готелю ділового призначення 58
2.3.Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень готелю ділового призначення 65
2.4.Проектування підприємств харчування в готелі «Shopenhauer» 66
2.4.1. Організація виробничого процесу в ресторані європейської кухні та винному барі готелю «Shopenhauer» 70
2.4.2. Проектування технологічних процесів механічного кулінарного обробляння сировини та виготовлення напівфабрикатів ЗРГ при готелі ділового призначення 78
2.4.3. Проектування процесу виробництва готової кулінарної продукції ЗРГ при готелі ділового призначення 89
2.4.4.Проектування процесів обслуговування споживачів в ресторані європейської кухні та винному барі готелю «Shopenhauer» 122
2.5. Проектування приміщень побутового обслуговування і торгівлі в готелі «Shopenhauer» 127
2.6. Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого призначення в готелі «Shopenhauer» 128
2.7. Проектування приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення в готелі «Shopenhauer» 129
2.8. Проектування адміністративних приміщень в готелі
«Shopenhauer» 130
2.9. Проектування господарських та виробничих приміщень в готелі «Shopenhauer» 131
2.10. Проектування побутових приміщень готелю ділового
призначення 134
2.11. Визначення загальної площі об’єкту та поверховості будівлі 135
2.12. Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних норм в проектованому ресторані європейської кухні та винному барі готелю «Shopenhauer» 140
2.13. Розроблення планувального рішення об’єкту 146
2.14. Розроблення схеми комунікаційного забезпечення технологічного устаткування виробничих цехівв ресторані європейської кухні та винному барі готелю «Shopenhauer» 146
РОЗДІЛ 3. АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНИЙ 148
3.1. Передпроектні роботи 148
3.1.1. Розроблення попередніх концептуальних архітектурних пропозицій готелю ділового призначення 148
3.1.2. Розроблення пропозицій щодо розміщення об’єктів будівництва на земельних ділянках (обґрунтування місця розташування, необхідної території та умов будівництва) 151
3.1.3. Визначення інженерних характеристик готелю «Shopenhauer» 154
3.2. Інженерно-будівельні рішення готелю «Shopenhauer» 159
3.2.1. Інженерні системи проектованого готелю «Shopenhauer» 159
3.2.2. Пропозиції щодо дизайну готелю ділового призначення 164
3.2.3. Будівельно-технічні показники проекту 169
3.2.4. Кошторис будівництва готелю ділового призначення 170
3.3. Порядок здачі в експлуатацію закінченого будівництвом
об’єкта 171
3.4. Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки, охорони навколишнього середовища та цивільного захисту готелю ділового призначення 172
3.4.1. Створення системи управління охороною праці готелю ділового призначення 172
3.4.2.Заходи охорони праці в готелі ділового призначення 174
3.4.3.Санітарно-гігієнічні заходи у приміщеннях готелю
«Shopenhauer» 177
3.4.4.Засоби та заходи електробезпеки при експлуатації устаткування готелю ділового призначення 179
3.4.5. Цивільний захист готелю ділового призначення
«Shopenhauer» 180
РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ 182
4.1. Управління підприємством 182
4.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу готелю ділового призначення «Shopenhauer» 182
4.1.2. Розроблення раціональної організаційної структури управління підприємством 183
4.2. Економічна частина 191
4.2.1. Обґрунтування операційних доходів готелю «Shopenhauer» 191
4.2.2. Планування операційних активів (ресурсів) готелю
«Shopenhauer» 203
4.2.3. План з праці готелю ділового призначення 205
4.2.4. Планування поточних витрат готелю «Shopenhauer» 211
4.2.5. Планування маржинального доходу готелю «Shopenhauer» 214
4.2.6. Планування операційного прибутку готелю ділового призначення за сценаріями розвитку. Діагностика отриманих результатів 215
4.2.7. Планування основних показників діяльності готелю ділового призначення на п’ять років 217
4.2.8. Оцінка ефективності капітальних вкладень, окупності проекту готелю «Shopenhauer» 219
РОЗДІЛ 5. РОЗВИТОК ПРОЕКТУ 222
5.1. Розширення асортименту додаткових послуг в готелі ділового призначення «Shopenhauer» 222
5.2. Підвищення якості обслуговування в готелі ділового
призначення 227
ВИСНОВКИ 230
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 235
ДОДАТКИ