0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ірландська кухня (ID:199687)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2012
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ…………………………………………………………………………….1 РОЗДІЛ 1.Аналітичний огляд літератури 1.1. Історичні витоки формування ірландської кухні…………….…………..2 1.2. Особливості ірландської кухні………………………………….…………8 РОЗДІЛ 2. Організація теоретичних та експериментальних робіт 2.1. Характеристика об’єкта та методів досліджень…………………………11 2.2. Схема системних досліджень………………………………………..……12 РОЗДІЛ 3. Експериментальні дослідження 3.1. Обґрунтування рецептурного складу страв ірландської кухні…..……..14 3.2. Розробка та обґрунтування технологічної схеми виробництва….……..19 3.3. Визначення органолептичних показників страв………………………...22 3.4. Розробка проекту техніко-технологічних карток……………………….23 Висновок……………………………………………………………………….38 Список використаної літератури…………………………………….……….39 Додатки ……………………………………………………….………………..40
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
До складу четвертої страви «Біфштекс по-англійськи» входять : яловича вирізка, корінь хріну, зелень. Дослідження, проведені російськими фахівцями, тільки підтвердили факт на користь яловичини. Як виявилося, в пісному «червоному» м`ясі менше жиру, ніж в курці, особливо відгодованій. Якщо курку перед забоєм годували кукурудзою, то в 100 грамах даної курки міститься 129 калорій і 4,8 грама жиру. А в 100 грамах яловичого м`яса - 135 калорій і лише 4,5 грамів жиру. Яловича вирізка містить втричі більше заліза і майже в чотири рази більше цинку, украй необхідних для імунітету. Корінь хріну містить вітамін С, вітаміни групи В, РР, аскорбінову кислоту, великий набір ефірних гірчичних олій, фітонциди, крохмаль, смолянисті речовини, клітковину, велика кількість мікро- і макроелементів.
Інші роботи з даної категорії: