0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація дозвілля в закладах ресторанного господарства (ID:255043)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 31
Рік виконання: 2012
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
Зміст 4 Вступ 5 1 Організація дозвілля в закладах ресторанного господарства 1. 1 Музичне обслуговування 1. 2 Організація спортивних видів розваг 1. 3 Організація ігор з грошовим виграшем 1. 4 Організація розважальних шоу-програм 2 Організація дозвілля в Art-ресторані «Шляпа» 2. 1 Характеристика Art-ресторану «Шляпа» 2. 2 Виставка ляльок 2. 3 Хелоуїн 3 Шляхи удосконалення розважальних програм в Art-ресторані «Шляпа» шляхом розширення номенклатури заходів з організацією дозвілля Висновки та пропозиції Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Гостинність є одним із фундаментальних понять людської цивілізації, яка в наш час забезпечується такими видами економічної діяльності, як готельне і ресторанне господарство. Зародження і становлення ресторанного господарства як складової індустрії гостинності описано у додатку. Протягом віків воно пройшло складний шлях від місць для нічного відпочинку подорожуючих та організації їх харчування до створення потужних мереж готелів і ресторанів. Ресторанне господарство - це вид економічної діяльності суб'єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього. Суб'єкти господарювання здійснюють діяльність у ресторанному господарстві через підприємства (заклади) ресторанного господарства. Організація дозвілля один із найважливіших аспектів обслуговування в закладах ресторанного господарства. Ресторани, які надають розважальні послуги більш користуються попитом, так як відвідувачам цікавіше розважатись і вільний час ніж просто прийти для вживання їжі. Чим більше розважальних послуг може надати ресторан тим більший контингент гостей може чого відвідати і отримання задоволення від проведеного часу в цьому ресторані. Тому прошу ознайомитись з даною темою для її поглибленого вивчення.
Інші роботи з даної категорії: