Зміст
ВСТУП……………………………………………………………………………
РОЗДІЛ 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ………………
1.1 Характеристика району, де планується розмістити заклад та обґрунтування вибору місця будівництва………………………………….
1.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг…………………………………
1.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів………………………
1.4 Обґрунтування переліку надаваємих послуг……………………………….
1.5 Визначення концептуальних засад діяльності підприємства гостинності..
1.6 Обґрунтування технічної можливості будівництва проектує мого підприємства…………………………………………………………………
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА…………..
2.1 Моделювання та структуризація організації послуг у підприємстві готельного господарства…………………………………………………………
2.1.1 Розроблення організаційно – функціональної структури у підприємстві готельного господарства…………………………………………………………
2.1.2. Визначення основних і додаткових послуг в підприємстві готельного господарства………………………………………………………………………
2.1.3 Вивчення обсягу попиту на додаткові готельні послуги ………………..
2.1.4 Технологія прийому та розміщення туристів…………………………….
2.1.5 Організація харчування відвідувачів в підприємстві готельного господарства………………………………………………………………………
2.2 Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень………………
2.3 Проектування житлових приміщень…………………………………………
2.3.1 Обґрунтування складу житлових приміщень готелю…………………….
2.3.2 Організація поповерхового обслуговування …………………………….
2.4 Проектування закладів ресторанного господарства при готелі……………
2.4.1 Тип і місткість підприємств харчування при готелі………………………
2.4.2 Організація роботи закладів харчування…………………………………..
2.4.2.1 Складання меню і розроблення виробничої програми підприємства…
2.4.2.2 Складання виробничої програми закладів харчування…………………
2.4.2.3 Розрахунок необхідної кількості сировини для забезпечення виробничої програми закладів харчування при готелі, що проектується…….
2.4.2.4 Обґрунтування структури і складу приміщень на основі структурно-технологічної схеми виробництва………………………………………………
2.4.2.5 Проектування складського господарства………………………………
2.4.2.5.1 Організація роботи складу…………………………………………….
2.4.2.5.2 Обґрунтування вибору обладнання та інвентарю для складування та зберігання сировинних запасів…………………………………………………..
2.4.2.6 Проектування заготівельних цехів………………………………………
2.4.2.6.1 Розроблення виробничої програми заготівельних цехів…………….
2.4.2.6.2 Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць………………………………..
2.4.2.6.3 Підбір устаткування, інвентарю цехів та розрахунок їх площ ……..
2.4.2.7 Проектування доготівельних цехів……………………………………..
2.4.2.7.1 Організація роботи доготівельних цехів……………………………..
2.4.2.7.2 Підбір обладнання, інвентарю цехів та розрахунок їх площ……….
2.4.2.8 Проектування мийної кухонного посуду……………………………….
2.4.3 Організація обслуговування споживачів………………………………….
2.4.4 Просторове рішення зони обслуговування та її
матеріально-технічне забезпечення……………………………………………..
2.4.5 Проектування адміністративно-побутових приміщень………………….
2.4.6 Проектування технічних приміщень………………………………………
2.4.7 Визначення загальної площі підприємств харчування готелю, що проектується………………………………………………………………………
2.5 Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого і фізкультурно-оздоровчого призначення……………………………………………………….
2.6 Проектування службових, господарських та виробничих приміщень готелю……………………………………………………………………………
2.7 Визначення загальної площі закладу, конфігурації та поверховості будівлі………………………………………………………………………………
2.8 Розроблення об’ємно-планувального рішення проектованого підприємства готельно-ресторанного господарства……………………………
2.9 Умови забезпечення санітарно-гігієнічних норм в готелі…………………
РОЗДІЛ 3. ІНЖЕНЕРНИЙ
3.1. Розміщення закладу в містобудівній структурі…………………………….
3.2. Інженерно-будівельні рішення підприємства………………………………
3.3 Характеристика інженерних систем готелю…………………………………
3.3.1 Заходи що до підвищення стійкості енерговодопостачання підприємства що проектується…………………………………………………………………..
3.4. Пропозиції щодо дизайну……………………………………………………
3.4.1. Зовнішня архітектурна композиція та інтер‘єр приміщень для обслуговування відвідувачів……………………………………………………..
3.5 Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки….
РОЗДІЛ 4 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ……………………………
4.1 Розборка проекту фінансового плану готелю……………………………….
4.1.1 Розрахунок доходів від основної діяльності готелю……………………..
4.1.2 Експлуатаційні діяльності ресторану при готелі…………………………
4.1.3.1 Обґрунтування операційних доходів ресторану………………………...
4.1.3.2 Обґрунтування обсягів та структури операційних активів ресторану…
4.1.3.3 Планування поточних затрат ресторану…………………………………
4.1.3.4 Планування операційних витрат закладу ресторанного господарства за калькуляційними статтями………………………………………………………..
4.1.3.5 Планування основних результатів діяльності ресторану……………….
4.3 Розрахунок загального (балансового) прибутку…………………………….
Висновок……………………………………………………………………………
Список використаних джерел…………………………………………………….