0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація харчування в санаторіях (овочевий і кондитерський цехи) (ID:292548)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2018
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1 ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА САНАТОРІЮ 1.1 Структура та характеристика закладів ресторанного господарства санаторію…………………………………………………………............................………….....… 6 1.2 Розроблення меню підприємств харчування в санаторії…….....……7 1.3 Розроблення та характеристика структурно-технологічної схеми виробництва підприємства харчування……………………………………......................................19 1.4 Організація роботи складського господарства………………..…............21 1.5 Організація роботи заготівельних цехів……………………….....................25 1.6 Організація роботи спеціалізованих цехів…………………......….........…29 1.7 Складання графіків виходу виробничих працівників на роботу.....33 РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА САНАТОРІЮ 2.1 Розроблення структури обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства…………………………………………………...................................................35 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1.2 Розроблення меню підприємств харчування в санаторії Так як даний санаторій спеціалізується на хворобах органів травлення, то і дієти в основному закладі будуть відповідними. Було обрано 3 дієти: Дієта №1 - призначають при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, хронічному гастриті з нормальною або підвищеною секрецією шлункових залоз після операцій на шлунку. Дієта №2 - призначається при хронічному гастриті з пониженою шлунковою секрецією без фази загострення; хронічному ентероколіті без фази загострення; порушенні функції жувального апарату; в період видужування після гострих інфекцій та операцій. Дієта №3 - призначають при захворюваннях печінки і жовчного міхура. Меню для основного закладу ресторанного господарства – ресторану (табл.1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, 1.8) - було розроблено на 2 тижні з метою урізноманітнення раціону. Меню на другий тиждень подано в додатку А.
Інші роботи з даної категорії: