0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт про проходження комплексно-бакалаврської практики у кафе-барі «Еліна» (ID:380215)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 26
Рік виконання: 2015
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1.Загальна інформація про кафе-бар «Еліна»……………………………..….4 2.Характеристика приміщень та прилеглої території кафе-бару «Еліна»………………………………………………………………………..…6 3.Контингент споживачів…………………………..………………………….8 4.Меню та виробнича діяльність кафе-бару «Еліна»…………………..…….9 5.Аналіз спеціальних форм обслуговування споживачів в кафе-барі «Еліна»………………………………………………………………………...15 6.Дослідження якості надання послуг в кафе-барі «Еліна»………….….…16 7.Розробка технологічної карти на страву «Салат святковий» кафе-бару «Еліна»……………………………………………………………………..….18 8.Характеристика організаційної структури кафе-бару «Еліна»…………..21 9.Оцінка сильних і слабких сторін кафе-бару «Еліна» та аналіз конкурентного середовища…………………………………………………..23 Висновок………………………………………………………………………25 Список використаних джерел………………………...……………………26 Додатки……………………………………………………………………..…27
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Висновок: Пройшовши комплексно-бакалаврську практику у кафе-барі «Еліна», що знаходиться у місті Коломия, я отримала практичні навички роботи у закладі громадського харчування. Важливим етапом було дослідження організаційної структури підприємства та організації управлінської роботи, а також дослідження конкурентного середовища. Я мала можливість оцінити сильні і слабкі сторони кафе-бару «Еліна». Також протягом виробничої практики я дослідила виробничу діяльність підприємства, цінову політику та якість надання послуг у кафе-барі «Еліна». Кафе-бар «Еліна» має хороше місце розташування, тому його відвідують багато туристів. Гостей приваблює також помірна цінова політика закладу. Правильна організація роботи підприємства забезпечує його конкурентоспроможність та створює переваги перед іншими закладами харчування. Список використаних джерел: 1. Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: технологія і управління якістю в сучасному ресторані. Навчальний посібник/ Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. - К.: Центр навчальної літератури, 2007. - 382 с. 2. Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2009. - №4 3. Нечаюк Л.І., Телеш Н.О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент. Навчальний посібник/ Нечаюк Л.І., Телеш Н.О. - К.: Центр навчальної літератури, 2003. - 348 с. 4. Ресторанная жизнь. – 2008. - №6-7 5. Рестораторъ. – 2011. - №1-2(80) 6. П’ятницька Н. О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: підручник/ П’ятницька Н. О. - К.: Центр учбової літератури, 2011. - 584 с. 7. Шумило Г.І. Технологія приготування їжі: Навч. посіб./ Шумило Г.І. — К.: «Кондор». — 2003.— 506 с.
Інші роботи з даної категорії: