0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт про проходження комплексно-бакалаврської практики у кафе-барі «Еліна» (ID:380216)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 24
Рік виконання: 2014
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1.Загальна інформація про кафе-бар «Еліна»……………………………..….4 2.Характеристика приміщень та прилеглої території кафе-бару «Еліна»………………………………………………………………………..…5 3.Контингент споживачів…………………………..………………………….6 4.Меню та виробнича діяльність кафе-бару «Еліна»…………………..…….7 5.Аналіз спеціальних форм обслуговування споживачів в кафе-барі «Еліна»………………………………………………………………………....13 6.Дослідження якості надання послуг в кафе-барі «Еліна»………….….…14 7.Розробка технологічної карти на страву «Салат святковий» кафе-бару «Еліна»……………………………………………………………………..….16 8.Характеристика організаційної структури кафе-бару «Еліна»…………..19 9.Оцінка сильних і слабких сторін кафе-бару «Еліна» та аналіз конкурентного середовища…………………………………………………..21 Висновок………………………………………………………………………23 Список використаних джерел………………………...……………………24 Додатки……………………………………………………………………..…25
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Технологічна карта на страву — офіційний документ, на підставі якого розраховується його собівартість. Всі страви і кулінарні вироби, що є продукцією громадського харчування, виготовляються в строгій відповідності з технологічною картою, у ній вказується рецептура і технологія їх приготування. Технологічні карти не підлягають державній реєстрації у Державному комітеті стандартизації, метрології та сертифікації України. Фірмові страви та вироби повинні відповідати вимогам ГОСТ 30390-95 "Общественное питание. Кулинарная продукция, реализуемая населению. Общие технические условия" та іншим чинним нормативним документам на зазначені вироби. Калькуляційна карта Пательня від "Еліни" Назва продукту Од. виміру Брутто Нетто Ціна за кг, грн Сума, грн Свинина г 225 220 40,15 9,03 Печінка г 230 220 35,12 8,08 Картопля г 350 300 3,25 1,14 Сир г 60 60 35 2,1 Загальна вартість на 1 порцію 20,36 Область застосування
Інші роботи з даної категорії: