0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія страв з десертних овочів (ID:386246)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Аналітичний огляд літератури. Овочі у харчуванні людини 6 1.1. Харчова цінність овочів та їх значення у харчуванні людини 6 1.2. Десертні овочі, їх характеристика та харчова цінність 13 1.3. Фізико-хімічні зміни при виробництві напівфабрикатів і готових страв, які обумовлюють якість готових виробів 21 2. Технологія приготування страв із десертних овочів 26 2.1. Технологічне забезпечення приготування холодних і солодких страв із десертних овочів 26 2.2. Перші та другі страви з десертних овочів 29 2.3. Технологія приготування борошняних страв із ревеню 32 2.4. Оцінювання якості страв з десертних овочів 34 3. Визначення асортименту страв з десертних овочів на підприємствах ресторанного господарства 36 Висновки 40 Список використаної літератури 42
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: