0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт з ознайомчої практики на базі готельно-ресторанних підприємств м. Києва (ID:553630)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 43
Рік виконання: 2016
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Вступ…………………………………………………………………..……………...3 I. Дослідження закладів готельно-ресторанного господарства; підприємств ресторанного господарства……………………………………………………….....4 1. Holiday inn Kiev………………………………………………………………..4 2. Еко-ресторан «Батьківська хата»…………………………………….........….5 3. Рок-н-рол абсурд паб «BARDUCK»……………….…………...……….……7 4. Сімейне кафе «Моменти»…………………………………….….……..……..8 5. Кав’ярня «Шоколадниця»………………...……………………..…...……...10 6. Ресторан «The Burger Mexico»…………………………………...………….11 7. Ресторан «Проходимець»…………………………………………...……….13 8. Ресторан «Щєкавиця»……………………………………………...………...15 9. «MOZGI» bar and shop……………………………………..……...………...18 10. Fiji Lounge bar………………………………………………..………………20 11. Готель «Президент»……………………………………………..…………..22 12. Готельно-ресторанний комплекс «Братислава»……………………..…….23 13. Фан-бар «Банка»…………………………………………………..…………26 14. Ресторан-дайнер «Жовток»…………………………………..……………..27 15. Ресторан «Ronin»…………………………………………..………………...29 16. Ресторан «Odessa»………………………………………………………….. 31 17. Ресторан «BAO»……………………………………………………………..33 II. Індивідуальне завдання………………………………………...……………….35 Висновок…………………………………………………………………………….42 Список використаних джерел……………………………………………………..43
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
7. Ресторан «Проходимець» Загальна характеристика закладу Ресторан «Проходимець» на Костянтинівській, 37 - заклад з шістьма залами і варіаціями відпочинку на будь-який смак. Тут і тихий ресторан, просочений духом Старого Подолу кінця XIX- початку XX століття, і пивоварня, і спорт-бар. Організаційно-правова форма підприємства Тип: ресторан Форма власності: приватна Кількість залів: 7 (3 зали ресторану присвячені епосі Старого Подолу та 3 зали спорт-бару і велика пивоварня ) Кількість місць: Контингент споживачів: Кияни та гості столиці. Концептуальна направленість Ресторан «Проходімець» - дивовижне місце в дусі старого Києва, знаходиться в історичному серці міста. Атмосфера ресторану - це «той самий Поділ, без якого Київ неможливий». Предмети інтер'єру дбайливо збиралися господинею закладу протягом 5 років в антикварних магазинах всієї України: місцевим комода, наприклад, більше 120 років. Відчуття, що за сусідній столик обов'язково сяде Булгаков або Гоголь не залишить Вас ні на хвилину. Характеристика виробництва кулінарної продукції та напоїв В закладі діє 3 кухні: Афганська, Японська та Європейська. Страви готуються з натуральних продуктів. Особливу увагу тут приділяється якості продуктів: морепродукти і риба поставляється маленькими порціями кожні 2 дні і гості можуть вибрати їх для приготування улюблених страв прямо в холодильній вітрині, розташованої в холі ресторану. Всі продукти натуральні і більшість власного виробництва: хліб випікається на кухні ресторану, борошно виробляється з пшениці, вирощеної в екологічно-чистих умовах. Оливкова олія завезено з Іспанії, з власних оливкових плантацій господаря. Також на території закладу діє своя пивоварня. Пиво в «Проходимець» варять домашнє, 4 сортів, а розливають з труб, виведених під стелю - приховувати нічого, все найсвіжіше і немає сумніву в тому, що ваш келих можуть наповнити з кеги. Асортимент продукції, що надається споживачам У меню представлені страви європейської кухні та родзинка закладу - афганська кухня. На основі авторських рецептів, привезених господарем, з натуральних продуктів тут подаються шашлик, що таїть у роті, манту, палав і інші шедеври східної кухні. Меню ресторана: Салат з руколи з телятиною гриль, фініками, томатами черрі, горіхами і трюфеля маслом - 117 грн Картопляний крем-суп з копченою фореллю - 98 грн Сібас, запечений в солі з травами і лимоном - 205 грн Курка бір'яні - 115 грн Плов «Кабулі» - 245 грн Плов «Шафран» - 147 грн «Рустам КУФТА» - 78 грн Люля-кебаб - 123 грн Традиційний афганський хліб - 12 грн Тірамісу - 62 грн Меню паба: Домашні чіпси - 19 грн Чорні грінки з соусом з креветок - 39 грн Курячі крила з соусом барбекю - 82 грн Тарілка в'яленої риби в асортименті - 48 грн Бургер «Сицилія» - 89 грн Курячий шніцель з часниковим маслом - 67 грн Пиво «Пройдисвіт» світле - 500 мл / 23 грн Пиво «Пройдисвіт» пшеничне - 500 мл / 23 грн Пиво «Пройдисвіт» темне - 500 мл / 23 грн Ель «Пройдисвіт» - 500 мл / 26 грн Характеристика системи обслуговування споживачів Приємний, доброзичливий персонал порадує гостей високим рівнем сервісу, а кухня ресторану здивує будь-якого гурмана. Доречі їх в Проходимці аж 3 і на кожній працює свій шеф-кухар. Контроль якості всіх продуктів - обов'язковий принцип роботи ресторану. Тут прийнято відноситься до гостей з турботою, і вона проявляється в усьому. Номенклатура послуг, що пропонують заклади готельно-ресторанного господарства • Wi-fi • Тематичні вечори • Перегляд спортивних трансляція
Інші роботи з даної категорії: