Зміст
ЗМІСТ
ВСТУП……………………………………………………………………………..5
РОЗДІЛ 1. ТЕХНІКО – ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ
1.1 Характеристика району, де планується розмістити заклад та обґрунтування вибору місця будівництва………………………………..
1.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг……………………………..
1.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів……………………..
1.4 Обґрунтування переліку надаваємих послуг…………………………….
1.5 Визначення концептуальних засад діяльності підприємства гостинності………………………………………………………………….
1.6 Обґрунтування технічної можливості будівництва проектуємого підприємства……………………………………………………………….
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЙНО – ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА
2.1 Моделювання та структуризація організації послуг на підприємстві готельного господарства
2.1.1 Розроблення організаційно – функціональної структури у підприємстві готельного господарства……………………………………
2.1.2 Визначення основних і додаткових послуг на підприємстві готельного господарства…………………………………………………..
2.1.3 Вивчення обсягу попиту на додаткові готельні послуги………….
2.1.4 Технологія прийому та розміщення туристів…………………….
2.1.5 Організація харчування відвідувачів в підприємстві готельного господарства…………………………………………………………………
2.2 Проектування приймально – вестибюльної групи приміщень………….
2.3 Проектування житлових приміщень
2.3.1 Обґрунтування складу житлових приміщень готелю……………..
2.3.2 Організація поповерхового обслуговування………………………
2.4 Проектування закладів ресторанного господарства при готелі
2.4.1 Тип і місткість підприємств харчування при готелі……………
2.4.2 Організація роботи закладів харчування………………………..
2.4.2.1 Складання меню і розроблення виробничої програми підприємства……………………………………………………………….
2.4.2.2 Складання виробничої програми закладів харчування…………
2.4.2.2.1 Визначення режиму роботи закладів харчування при готелі, що проектується…………………………………………………
2.4.2.2.2 Складання таблиці та графіка завантаження зали………
2.4.2.2.3 Визначення кількості страв і напоїв, що реалізуються в залі….
2.4.2.3 Розрахунок необхідної кількості сировини для забезпечення виробничої програми закладів харчування при готелі, що проектується………………………………………………………………
2.4.2.4 Обґрунтування структури і складу приміщень на основі структурно – технологічної схеми виробництва…………………………
2.4.2.5 Проектування складського господарства
2.4.2.5.1 Організація роботи складу…………………………………
2.4.2.5.1 Обґрунтування вибору обладнання та інвентарю для складування та зберігання сировинних запасів…………………………..
2.4.2.6 Проектування заготівельних цехів………………………………
2.4.2.6.1 Розроблення виробничої програми заготівельних цехів…..
2.4.2.6.2 Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць………………
2.4.2.6.3 Підбір устаткування, інвентарю цехів та розрахунок їх площ
2.4.2.7 Проектування доготівельних цехів……………………………..
2.4.2.7.1 Організація роботи доготівельних цехів…………………..
2.4.2.7.2 Підбір обладнання, інвентарю цехів та розрахунок їх площ
2.4.2.8 Проектування мийної кухонного посуду……………………..
2.4.3 Організація обслуговування споживачів……………………….
2.4.4 Просторове рішення зони обслуговування та її матеріально – технічне забезпечення…………………………………………………..
2.4.5 Проектування адміністративно – побутових приміщень………
2.4.6 Проектування технічних приміщень……………………………..
2.4.7 Визначення загальної площі підприємств харчування готелю, що проектується………………………………………………………………
2.5 Проектування приміщень культурно – дозвіллєвого і фізкультурно – оздоровчого призначення………………………………………………………..
2.6 Проектування службових, господарських та виробничих приміщень готелю………………………………………………………………………………
2.7 Визначення загальної площі закладу, конфігурації та поверховості будівлі…………………………………………………………………………..
2.8 Розроблення об’ємно – планувального рішення проектованого підприємства готельно – ресторанного господарства…………………………
2.9 Умови забезпечення санітарно – гігієнічних норм в готелі………………
РОЗДІЛ 3. ІНЖЕНЕРНИЙ
3.1 Розміщення закладу в містобудівній структурі…………………………..
3.2 Інженерно – будівельні рішення підприємства………………………….
3.3 Характеристика інженерних систем готелю…………………………….
3.4 Пропозиції щодо дизайну………………………………………………
3.4.1 Зовнішня архітектурна композиція……………………………….
3.4.2 Інтер’єр приміщень для обслуговування відвідувачів…………..
3.5 Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки........................................................................................................
РОЗДІЛ 4 ОРГАНІЗАЦІЙНО – ЕКОНОМІЧНИЙ
1. Планування основних результативних показників операційної діяльності готельно-ресторанного комплексу………………………….
2. Прогнозування валового та торговельно грошового потоку туристичного готелю…………………………………………………….
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ………………………………………………
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНТ – РЕСУРСІВ…..
ДОДАТКИ ( 8 чертежів в автокаді)