0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ПУСКУ, варіант №42, Аналіз у галузях, №896 (ID:13479)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 16
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
27. Аналіз показників виробничої програми промислового підприємства 43. Аналіз собівартості продукції тваринництва Задача №16 Мета – відпрацювання методики аналізу прибутку і рентабельності підприємства громадського харчування Завдання – проаналізувати прибуток і рентабельність підприємства громадського харчування за наступними даними: Таблиця 2 Вихідні дані (тис.грн.) Показники Минулий рік Звітний рік Товарооборот підприємства громадського харчування 32000,0 29400, Податок на додану вартість ? ? Собівартість реалізованої продукції (товарів) 18491,0 19800, Витрати операційної діяльності 7940,0 6510, Інші доходи 56,0 65, Інші витрати 84,0 72, Задача №36 Мета – відпрацювання методики аналізу показників діяльності автотранспортного підприємства Завдання – проаналізувати доходи, витрати, прибуток від перевезень вантажів автотранспортного підприємства за наведеними нижче даними: Таблиця 5 Вихідні дані Показники Минулий рік Звітний рік Вантажооборот, тис. т/км 2200 Доходи від перевезень вантажів, тис. грн. 19700 Собівартість перевезень, тис. грн. 18300 Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову