0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЧДТУ, варіант №6, Аналіз у галузях, №907 (ID:13490)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 20
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
6. Аналіз продуктивності та ефективності праці на підприємстві торгівлі 18. Аналіз прибутку і рентабельності підприємств громадського харчування Задача № Проаналізувати товарооборот по підприємству торгівлі. Зробити висновки Таблиця 1 Вихідні дані Показники Минулий рік План Факт Виконання плану, % Відхилення від плану в сумі, тис. грн. Динаміка, % Сума, тис. грн. Питома вага, % Сума, тис. грн. Питома вага, % 1 квартал 11004,7 11069,0 23,6 11051,39 23,5 99,84 – 17,61 – 0, 2 квартал 11605,7 11538,38 24,6 11662,75 24,8 101,08 +124,37 + 1, 3 квартал 11559,6 11960,0 25,5 12038,9 25,6 100,66 + 78,9 + 0, 4 квартал 12068,3 12335,75 26,3 12274,1 26,1 99,5 – 61,65 – 0, Разом 46238,3 46904,0 100 47027,2 100 100,26 + 123,2 + 0, Задача № Розрахувати затрати кормів в розрахунку на 1 корову та визначити вплив кількості кормових одиниць та середньої їх собівартості на відхилення загальної вартості кормів Таблиця 2 Вихідні дані Показники План Факт Відхилення % 1. Витрачено кормових одиниць, ц 53,26 59, 2. Середня собівартість 1 ц кормових одиниць, грн. 23,0 24, 3. Загальна вартість кормів, грн. 1224,98 1429, Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову