0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ПУСКУ, Задачі №№15,21, Аналіз господарської діяльності, №3302 (ID:17468)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 6
Рік виконання: 2008
Вартість: 40
Купити цю роботу
Зміст
Задача №15 Мета – відпрацювання методики аналізу прибутку і рентабельності підприємства громадського харчування. Завдання – проаналізувати прибуток і рентабельність підприємства громадського харчування за наступними даними: Таблиця 1 Вихідні дані, (тис.грн.) Показники Минулий рік Звітний рік Товарооборот підприємства громадського харчування 32000,0 29400,0 Податок на додану вартість 4812,0 4578,0 Собівартість реалізованої продукції (товарів) 18491,0 19800,0 Витрати операційної діяльності 7940,0 6510,0 Інші доходи 56,0 65,0 Інші витрати 84,0 72,0 Задача № 21 Мета – відпрацювання методики аналізу витрат на 1грн. випущеної продукції. Завдання – проаналізувати витрати на 1грн. продукції консервним заводом за наступними даними: 1. Випуск продукції у базовому періоді (тис. грн.): – за собівартістю базового періоду 2675,0 – за цінами базового періоду 2890,0 2. Фактично випущена продукція (тис. грн.): – за собівартістю базового періоду 2765,0 – за фактичною собівартістю 2789,0 – за цінами базового періоду 3067,0 – за діючими цінами 3072,0
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову