0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економічний аналіз (ID:28681)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 35
Рік виконання: 2010
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
1. Класифікація видів економічного аналізу 2. Аналіз структури продукції харчового підприємства 3. Задачі Задача 1 Порівняльний і факторний аналіз економічних показників за таблицею 1. № Показники Минулий рік Звітний рік 1 Добова потужність підприємства, т 50 52 2 Коефіцієнт використання потужності 0,90 0,80 3 Число днів роботи за рік, діб 256 251 4 Випуск продукції за рік, т ? ? 5 Оптова ціна 1 тони, грн. 1580 2860 6 Випуск продукції (реалізація), тис.грн. ? ? 7 Чисельність промислово – виробничого персоналу, чол. 740 735 8 Продуктивність праці, тис.грн./чол. ? ? 9 Вартість основних виробничих фондів, тис.грн. 70400 72100 10 Фондовіддача, грн./грн. ? ? 11 Витрати на 1 грн. продукції 0,78 0,81 12 Валовий прибуток, тис.грн. ? ? 13 Рентабельність продукції, % ? ? 14 Собівартість 1 т, грн. ? ? 15 Фінансові результати від звичайної діяльності до оподаткування, тис.грн. 200 120,5 16 Фінансові результати від звичайної діяльності до оподаткування, тис.грн. ? ? 17 Податок на прибуток від звичайної діяльності, тис.грн. ? ? 18 Фінансовий результат від звичайної діяльності (чистий прибуток), тис.грн. ? ? 19 Вартість оборотних активів, тис.грн. 16300 15400 20 Загальна рентабельність підприємства (активів),% ? ? Задача 2 Проаналізувати виконання плану з обсягу випущеної та реалізованої продукції по підприємству. Види продукції Випуск, т Ціна, грн./т Залишок на складі, т Початок року Кінець року План Звіт План Звіт План Звіт План Звіт Хліб пшеничний 52 54 2000 2500 - 0,05 0,05 0,04 Батон 35 38,5 2800 3000 - - - 0,2 Здобні вироби 24 20,5 5500 6200 - - - - Печиво 15 12,4 6900 6800 0,01 0,02 0,02 0,03 Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову