0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економічний аналіз (ID:28682)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 26
Рік виконання: 2010
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
1. Інформаційна база фінансового аналізу та її аналітична обробка 2. Аналіз власних та позичкових коштів, вкладених у майно підприємств торгівлі 3. Задачі Задача 1 Проаналізувати товарні запаси по підприємству торгівлі № п/п квартал Товарооборот звітного року Фактичні запаси на 1.01 поточного року Норми товарних запасів в днях Норми товарних запасів в сумі Відхилення від норми (+,-) В днях сумі В днях В сумі 1 І 11005,2 136,64 4120 98 2 ІІ 11620,7 56,54 1800 35 3 ІІІ 11559,8 118,7 3760 120 4 IV 12050,4 129,3 4270 134 всього 46236,1 - - - Задача 2 Проаналізувати виконання плану випуску обідньої продукції по підприємству масового харчування. Поясніть можливі причини недовиконання. Показ-ники Минулий рік Звітний рік Виконання плану Звітний рік, % до минулого Кількість страв, тис. од. Питома вага, % План Факт Кількість страв, тис.од. Питома вага, % Кількість страв, тис.од. Питома вага, % Перші страви 226,1 286,53 233,5 Другі страви 415,6 585,53 487,4 Солодкі страви 138,8 163,2 131,1 Холодні страви 220,3 210,54 172 всього 1000,8 1245,8 1024 Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову