0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економічний аналіз (ID:447324)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 5
Рік виконання: 2021
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Задача № 1.Розрахувати зміну випуску продукції за рахунок структури Виріб Оптова ціна, тис. грн. Об’єм виробництва продукції, шт. Структура продукції, % Випуск продукції у цінах плану, тис. грн. Зміна випуску продукції план факт план факт план факт при пл. структ. факт А 1,5 1000 950 Б 1,7 1200 1250 В 1,3 1100 1050 Г 1,8 1300 1250  - 4600 4500 Задача № 2. Розрахувати вплив сортового складу на зміну середнього рівня ціни виробу Сорт продукції Ціна, грн. Структура продукції Зміна середньої ціни план факт зміна Вищий 6000 0,3 0,4 Перший 5500 0,2 0,3 Другий 5000 0,4 0,2 Третій 4500 0,1 0,1 Разом 21000 1 1 Задача №3 За даними таблиці необхідно: - охарактеризувати відомі прийомі, використовувані для оцінки виконання плану за номенклатурою та асортиментом; - розрахувати виконання плану по виробництву вагових вафель та відсоток, зарахований у виконання плану. - дати оцінку виконання плану з асортименту Табл. – Аналіз виконання плану по асортименту Найменування виробу Ціна за од. грн. Випущено продукції Випущено продукції у вартісному виразі, грн. Зараховується у рахунок плану Виконання плану, % План Факт План Факт Вафлі «Артек» 34,1 1200 1200 Вафлі «Десертні» 34,1 1000 980 Вафлі «Лимонні» 31,9 1100 1000 Вафлі «Сніжинка» 31,9 900 950 Вафлі «Шоколадні пальчики» 47,2 800 850 Разом х 5000 4980 Завдання №4 За даними таблиці необхідно: - провести аналіз планової та фактичної структури виробленої продукції - розрахувати фактичний випуск при плановій структурі та визначити зміну обєма продукції за рахунок структурних зрушень. - провести аналіз впливу структурних зрушень на випуск продукції, використовуючи метод середніх цін. - дати оцінку впливу структурних зрушень на випуск продукції та назвати можливі причини їх виникнення. Табл. – Аналіз структури виробленої продукції Найменування виробу Ціна за од. грн. Випущено продукції Випущено продукції у цінах плану, грн. Зміна виробленої продукції за рахунок структури, грн. План Факт План Фактично при плановій структурі факт Вафлі «Артек» 34,1 1200 1200 Вафлі «Десертні» 34,1 1000 980 Вафлі «Лимонні» 31,9 1100 1000 Вафлі «Сніжинка» 31,9 900 950 Вафлі «Шоколадні пальчики» 47,2 800 850 Разом х 5000 4980 Задача №5 - Заповнити таблицю. - Використовуючи метод факторного аналізу, дослідити вплив окремих факторів на результативний показник за допомогою індексного методу. - Визначити частку впливу кожного фактору на результативний показник. - Сформулювати аналітичний висновок Табл. – Вихідні дані для факторного аналізу об’єму виробленої продукції Показники Попередній рік Звітний рік Абсолютне відхилення Темп зростання, % Об’єм виробленої продукції, тис. грн. 1250 1380 Середньорічна вартість основних фондів, тис. грн. 100 120 Фондовіддача, грн./грн.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача № 1.Розрахувати зміну випуску продукції за рахунок структури Виріб Оптова ціна, тис. грн. Об’єм виробництва продукції, шт. Структура продукції, % Випуск продукції у цінах плану, тис. грн. Зміна випуску продукції план факт план факт план факт при пл. структ. факт А 1,5 1000 950 Б 1,7 1200 1250 В 1,3 1100 1050 Г 1,8 1300 1250  - 4600 4500 Задача № 2. Розрахувати вплив сортового складу на зміну середнього рівня ціни виробу Сорт продукції Ціна, грн. Структура продукції Зміна середньої ціни план факт зміна Вищий 6000 0,3 0,4 Перший 5500 0,2 0,3 Другий 5000 0,4 0,2 Третій 4500 0,1 0,1 Разом 21000 1 1 Задача №3 За даними таблиці необхідно: - охарактеризувати відомі прийомі, використовувані для оцінки виконання плану за номенклатурою та асортиментом; - розрахувати виконання плану по виробництву вагових вафель та відсоток, зарахований у виконання плану. - дати оцінку виконання плану з асортименту Табл. – Аналіз виконання плану по асортименту Найменування виробу Ціна за од. грн. Випущено продукції Випущено продукції у вартісному виразі, грн. Зараховується у рахунок плану Виконання плану, % План Факт План Факт Вафлі «Артек» 34,1 1200 1200 Вафлі «Десертні» 34,1 1000 980 Вафлі «Лимонні» 31,9 1100 1000 Вафлі «Сніжинка» 31,9 900 950 Вафлі «Шоколадні пальчики» 47,2 800 850 Разом х 5000 4980 Завдання №4 За даними таблиці необхідно: - провести аналіз планової та фактичної структури виробленої продукції - розрахувати фактичний випуск при плановій структурі та визначити зміну обєма продукції за рахунок структурних зрушень. - провести аналіз впливу структурних зрушень на випуск продукції, використовуючи метод середніх цін. - дати оцінку впливу структурних зрушень на випуск продукції та назвати можливі причини їх виникнення. Табл. – Аналіз структури виробленої продукції Найменування виробу Ціна за од. грн. Випущено продукції Випущено продукції у цінах плану, грн. Зміна виробленої продукції за рахунок структури, грн. План Факт План Фактично при плановій структурі факт Вафлі «Артек» 34,1 1200 1200 Вафлі «Десертні» 34,1 1000 980 Вафлі «Лимонні» 31,9 1100 1000 Вафлі «Сніжинка» 31,9 900 950 Вафлі «Шоколадні пальчики» 47,2 800 850 Разом х 5000 4980 Задача №5 - Заповнити таблицю. - Використовуючи метод факторного аналізу, дослідити вплив окремих факторів на результативний показник за допомогою індексного методу. - Визначити частку впливу кожного фактору на результативний показник. - Сформулювати аналітичний висновок Табл. – Вихідні дані для факторного аналізу об’єму виробленої продукції Показники Попередній рік Звітний рік Абсолютне відхилення Темп зростання, % Об’єм виробленої продукції, тис. грн. 1250 1380 Середньорічна вартість основних фондів, тис. грн. 100 120 Фондовіддача, грн./грн.