СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Імпорт національних напівфабрикатів на Європейський ринок (ID:1235586)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 36
Рік виконання: 2023
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ НАПІВФАБРИКАТІВ З ТІСТА 5 1.1. Закордонний досвід розвитку ринку напівфабрикатів з тіста 5 1.2. Особливості внутрішнього ринку напівфабрикатів з тіста 9 1.3. Особливості виготовлення напівфабрикатів з тіста (вареників та пельменів) 13 РОЗДІЛ 2. БІЗНЕС-ПЛАН ВІДКРИТТЯ ПІДПРИЄМСТВА З ВИРОБНИЦТВА НАПІВФАБРИКАТІВ З ТІСТА 18 2.1. Компанія-ініціатор проєкту 18 2.2. Концепція, цілі та завдання проєкту 18 2.3 Аналіз цільового ринку: оцінка ринку збуту, визначення цільового клієнту 20 2.4 Організаційно-виробничий план: виробничий процес, технологія, необхідні ресурси (витрати та амортизація) 23 2.5 Структура доходів проекту та оподаткування 28 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми. У сучасному світі зростає значення міжнародної торгівлі та глобалізації. Європейський ринок є одним з найбільших та найбільш розвинених ринків у світі, який приваблює підприємства з усього світу. Імпорт національних напівфабрикатів на Європейський ринок може бути цікавим варіантом для розширення географії торгівлі та отримання нових можливостей для бізнесу. Кожна країна має свою власну кулінарну спадщину та національні страви, які мають великий потенціал для привернення уваги споживачів. Імпорт національних напівфабрикатів може допомогти популяризувати регіональні кулінарні традиції та дозволити споживачам насолоджуватися смаками і стравами з усього світу. Сучасні споживачі все більше орієнтуються на зручність та швидкість приготування їжі. Готові напівфабрикати, такі як пельмені та вареники, набувають популярності серед людей, які шукають прості та швидкі рішення для своїх прийомів їжі. Аналіз останніх досліджень та публікацій. Дослідженню напрямку розвитку напівфабрикатної галузі України присвячені роботи: С. Козій, С. Михайльчук, Г. Шубіна, Т. Шугурова та інших дослідників. Слід зазначити, що недостатньо висвітленими залишаються питання бізнес–планування організації виробництва напівфабрикатів та їх імпорту до країн ЄС. Необхідність теоретичних засад розроблення бізнес –планів з відкриття підприємства виробництва напівфабрикатів (вареників та пельменів) з врахуванням світового досвіду та особливостей економіки України зумовлюють актуальність теми курсової роботи. Метою дослідження є теоретичне та аналітичне дослідження планування та організації бізнес – діяльності та обґрунтування шляхів їх імпорту до країн ЄС. Виходячи з поставленої мети, у роботі поставлені такі завдання:  розглянути закордонний досвід розвитку ринку напівфабрикатів;  проаналізувати особливості внутрішнього ринку напівфабрикатів;  проаналізувати особливості виробництва напівфабрикатів (вареників та пельменів);  надати загальну характеристику компанії-ініціатору проєкту;  сформувати концепцію, цілі та завдання проєкту;  проаналізувати цільовий ринок;  розробити організаційно-виробничий план;  визначити структуру доходів проекту та оподаткування. Об’єктом дослідження є процес планування та реалізації бізнес-плану розробки проекту відкриття підприємства з виробництванапівфабрикатів (вареників та пельменів). Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та практичні аспекти планування та організації бізнес-діяльності. В процесі написання роботи було використано сукупність загальноприйнятих методів і прийомів наукового пізнання.