СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛОМ ЗАКЛАДУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ (ID:1237112)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Бізнес плани
Сторінок: 34
Рік виконання: 2023
Вартість: 800
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ВПЛИВ РИНКУ І ТЕХНОЛОГІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ НА УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛОМ ПРОЄКТУ 5 РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛОМ ПРОЕКТУ ВІДКРИТТЯ ЗАКЛАДУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 13 2.1. Компанія-ініціатор проєкту 13 2.2. Концепція, цілі та завдання проєкту 13 2.3 Аналіз цільового ринку: оцінка ринку збуту, визначення цільового клієнту 15 2.4 Організаційно-виробничий план: виробничий процес, технологія, необхідні ресурси (витрати та амортизація) 17 2.5 Структура доходів проекту та оподаткування 24 2.6 Оцінка ефективності бізнес-проєкту 26 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 32
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми. Галузь громадського харчування є висококонкурентною, і без детально розробленого бізнес-плану складно здобути успіх. Бізнес-план допомагає визначити потенційні витрати і доходи, а також залучити необхідне фінансування. Інвестори, банки або інші джерела фінансування часто вимагають бізнес-план для оцінки перспективи проекту і ризиків. Бізнес-план включає планування операцій, таких як обладнання, постачання продуктів, організація персоналу, менеджмент запасів та інші аспекти, пов'язані з ефективним функціонуванням закладу. Це допомагає забезпечити ефективне управління рестораном і досягти максимальної рентабельності. Отже, актуальність теми визначається гострою потребою в розробці більш конкретного теоретичного матеріалу для організації матеріально-технічного забезпечення ресторану України, а також потребою в підготовці кваліфікованих кадрів в управлінні цими процесами. Аналіз останніх досліджень та публікацій. Дослідженню напрямку розвитку напівфабрикатної галузі України присвячені роботи: С. Козій, С. Михайльчук, Г. Шубіна, Т. Шугурова та інших дослідників. Слід зазначити, що недостатньо висвітленими залишаються питання бізнес–планування організації виробництва напівфабрикатів та їх імпорту до країн ЄС. Необхідність теоретичних засад розроблення бізнес –планів з відкриття підприємства виробництва напівфабрикатів (вареників та пельменів) з врахуванням світового досвіду та особливостей економіки України зумовлюють актуальність теми курсової роботи. Метою дослідження є теоретичне та аналітичне дослідження планування та організації бізнес – діяльності, виявлення шляхів та реалізації планової діяльності підприємства. Виходячи з поставленої мети, у роботі поставлені такі завдання:  розглянути закордонний досвід розвитку ринку громадського харчування;  проаналізувати особливості внутрішнього ринку громадського харчування;  проаналізувати особливості відкриття закладу громадського харчування (бару);  надати загальну характеристику компанії-ініціатору проєкту;  сформувати концепцію, цілі та завдання проєкту;  проаналізувати цільовий ринок;  розробити організаційно-виробничий план;  визначити структуру доходів проекту та оподаткування. Об’єктом дослідження є процес планування та реалізації бізнес-плану розробки проекту відкриття закладу громадського харчування. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та практичні аспекти планування та організації бізнес-діяльності. В процесі написання роботи було використано сукупність загальноприйнятих методів і прийомів наукового пізнання.