СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

БІЗНЕС-ПЛАН ВІДКРИТТЯ РЕСТОРАНУ (ID:1237333)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Бізнес плани
Сторінок: 60
Рік виконання: 2023
Вартість: 2000
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 9 ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 9 1.1. Закордонний досвід розвитку ринку громадського харчування 9 1.2. Особливості внутрішнього ринку громадського харчування 13 1.3. Соціальна складова ресторанного бізнесу 19 РОЗДІЛ 2 БІЗНЕС ПЛАН ВІДКРИТТЯ РЕСТОРАНУ «RESTAURANT BAR «AMOR» 24 2.1. Резюме 24 2.2. Концепція, цілі та завдання проєкту 25 2.3. Загальна характеристика бізнес-ідеї 27 2.4. Цільова аудиторія та аналіз конкурентного середовища 2.5. Організаційно-виробничий план 32 2.6. Структура доходів проекту 39 2.7. Оцінка ефективності бізнес-проєкту 41 2.7 Джерела фінансування проекту 43 2.8. Управління ризиками проекту 44 РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ З РЕАЛІЗАЦІЇ БІЗНЕС-ПЛАНУ 48 ВИСНОВКИ 53 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 56 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми. Гостинність – одне з фундаментальних понять цивілізації - вже давно у розвинутих країнах перетворилася на індустрію, у якій зайнято багато мільйонів професіоналів. Індустрія гостинності орієнтована на споживача (клієнта, гостя), задоволення потреб якого є кінцевим результатом ділової активності підприємства. Професійний глосарій індустрії гостинності останніх років виштовхує з повсякденного користування в архаїчні мовні шари слова «customer», «client» (споживач, клієнт) і замінює на «guest» (гість). Таким чином, навіть у лінгвістичному ракурсі, не кажучи про фактичну професійну діяльність, прослідковується тенденція зміни мети ділової активності підприємств індустрії гостинності. Вищою метою ділової активності у сфері індустрії гостинності є, перш за все, задоволення потреб гостя, і лише потім – підвищення доходів підприємства. В той же час, без детально розробленого бізнес-плану складно здобути успіх у будь-якому бізнесі. Планування допомагає визначити потенційні витрати і доходи, а також залучити необхідне фінансування. Інвестори, банки або інші джерела фінансування часто вимагають бізнес-план для оцінки перспективи проекту і ризиків. Бізнес-план включає планування операцій, таких як закупівля обладнання, постачання продуктів, організація персоналу, менеджмент запасів та інші аспекти, пов'язані з ефективним функціонуванням закладу. Це допомагає забезпечити ефективне управління рестораном і досягти максимальної рентабельності. Тому, актуальність теми визначається потребою в вивченні теоретичного матеріалу та практичного досвіду організації матеріально-технічного забезпечення ресторану, а також розробці конкретного бізнес-плану відкриття ресторану. Аналіз останніх досліджень та публікацій. Вагомий внесок у дослідження теоретичних основ та проблем розвитку ресторанного господарства як складової індустрії гостинності, розглядалися у працях Л. О. Іванова, Є. С. Оробейко, В.В. Вусів, С. Лущик, О. В. Євтушенко, А. Ю. Парфіненко, І. М. Шамара, С. О. Юрченко. Н. О. Нечаюк, М. П. Мальська, Т. Г. Сокол. Необхідність теоретичних засад розроблення бізнес-планів з відкриття закладу громадського харчування з врахуванням світового досвіду та особливостей економіки України зумовлюють актуальність теми дипломної роботи. Метою дослідження є дослідження ринку громадського харчування, розробка та обгрунтування бізнес-плану відкриття ресторану. Для досягнення зазначеної мети поставлено та вирішено такі завдання: - ознайомитися із закордонним досвідом розвитку ринку громадського харчування; - розглянути та проаналізувати особливості внутрішнього ринку громадського харчування; - сформувати концепцію, цілі та завдання проєкту; - розробити бізнес-план відкриття ресторану; - надати пропозиції з реалізації бізнес-плану. Об’єктом дослідження є процес відкриття та організації діяльності ресторану. Предметом дослідження є практичні та методичні аспекти обгрунтування бізнес-плану з відкриття ресторану. Методи дослідження. В дослідженні задіяно сукупність загальнонаукових і спеціальних методів: аналізу й синтезу, індукції й дедукції, причино-наслідковий, графічний метод, методи співставлення та групування, аналогії та прогнозування, що дало можливість виявити основні тенденції розвитку досліджуваного бізнесу. Результати магістерського дослідження доповідалися та обговорювалися на VІ міжнародній науково-практичній конференції (17-18 листопада 2022 р.) “Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агропродовольчого сектору”, що підтверджено тезами. Практичне значення одержаних результатів полягає у формуванні рекомендацій щодо організації ресторанного бізнесу. Інформаційну базу дослідження становлять наукові праці відомих учених, спеціальна економічна література, матеріали науково-практичних конференцій, електронні ресурси та результати особистих досліджень автора. Структура роботи визначена метою і завданнями дослідження та включає в себе вступ, три розділи, висновки та список використа