0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бізнес-план створення корн-догів в місті Києві (ID:262688)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Бізнес плани
Сторінок: 37
Рік виконання: 2018
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1 Резюме………………………………………………………...………… 2. Аналіз галузі, фірми та її продукція……………………………………. 3. Дослідження ринку …….……………………………………………... 4. Маркетинг-план…………………………………………………………. 5. Виробничий план……………………………………………………... 6. Організаційний план……………………………………………………… 7. Оцінка ризиків…………………………………………………………... 8. Фінансовий план………………………………………………………… Додатки + презентація
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. РЕЗЮМЕ У даному бізнес-плані обгрунтовано економічну доцільність вкладення коштів у відкриття зони фаст-фуду. Даний бізнес план описує відкриття фаст-фуду «Корн-доги» у місті Києві. Це багатомільйонне місто, де фаст-фуд є невід’ємною частиною життя киян. Ринок фаст-фуду у Києві ще досі є не повністю насиченим і є всі можливості відкрити прибуткову справу у цій сфері. Розташування поблизу метро Політехнічний інститут дозволяє гарантувати наплив споживачів у вигляді молоді віком від 17 до 25. Метою проекту по бізнес-плану є: • Забезпечення покупців можливістю поїсти швидко, смачно і не за високими цінами. • Отримання прибутку від проекту Основне джерело доходу – дохід від виторгу продукції. Працювати фаст-фуд буд біля виходу з метро, під потреби підприємства буде орендований фут-трек. Перспективність бізнесу торгівлі корн-догами: 1. Можливість використовувати вже розкручений бренд такої страви як хот-дог і робити акцент на оригінальність технології і незвичайний смак знайомого продукту; 2. Недорога вартість обладнання і проста технологія дозволяють встановлювати порівняно низькі ціни, тим самим залучаючи клієнтів. 3. Експерти прогнозують, що популярність невеликих фаст-фудів зростатиме, а приготування смачного продукту на очах у покупців дає додаткові переваги цього бізнесу. 4.Завдяки фуд-траку є можливість брати участь в міських заходах. Для реалізації проекту планується орендувати ділянку загальною площею 10 м2, що розташована біля метро. Також потрібно придбати фуд-трак, який має бути облаштований для виробництва корн-догів. Обсяг первинних інвестицій становить 270 840 грн. Інвестиційні витрати спрямовані купівлю фуд-траку, обладнання та допоміжних матеріалів. Для реалізації проекту будуть використані власні кошти. Фінансові розрахунки охоплюють трирічний період функціонування проекту. Відповідно до розрахунків, сукупний чистий прибуток за перший рік складе 323 081 грн. При досягненні планових показників, початкові інвестиції окупляться через 0,8 року роботи. Старт діяльності запланований на квітень 2019 року. 6. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ПЛАН Формою організації бізнесу торгівлі корн-догами виступатиме приватне підприємництво. Приватне підприємство є фізичною особою. Власник індивідуального підприємства самостійно відповідає всім своїм майном за свої зобов'язання. Засновник приватного підприємництва керується загальними нормами законодавства, що регулюють створення суб’єкта господарювання (ст. 56-58;62 ГКУ), що дає змогу йому на власний роздум вирішувати питання про органи управління та їх компетенцію, про порядок розподілу прибутку та збитків, про умови реорганізації та ліквідації приватного підприємства, про вихід учасників тощо. Це, без сумніву, належить до переваг цієї форми суб’єкта підприємництва. Форма організації приватне підприємництво дозволяє використовувати спрощену систему оподаткування 2 групи, що дозволяє наймати не більше 10 працівників і при цьому дохід організації не повинен перевищувати 1,5 мільйона грн. Податковий період становить 1 рік. Для відкриття фаст-фуду потрібно сплати: 1. Єдиний податок – 745 грн на місяць. Для підтримання нормальної роботи потрібно набрати певний штат працівників. Оптимальним рішенням буде сформувати штат з наступних працівників: 2 штатних працівники (які будуть працювати позмінно, та яких можливо буде навчити працювати з обладнанням) та директор. Головним персоналом є працівники-кухарі, які будуть формувати авторитет та довіру до фуд-корту, популяризувати продукт. Посада продавця-кухара передбачає щоденну роботу з 10:00 до 22:00. В обов’язки робітника буде входити відкриття фуд-корту, нагляд за його чистотою, обслуговування клієнтів, поповнення запасів продукції, переоблік, продаж корн-догів та супутніх товарів.