0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бізнес-план Кафе (ID:369841)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Бізнес плани
Сторінок: 30
Рік виконання: 2020
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Резюме...................................................................................................................... 3 Загальна характеристика ..................................................................................... 4 Маркетинговий план............................................................................................. 5 Виробничий план ................................................................................................. 11 Організційний план ............................................................................................. 19 Фінансовий план .................................................................................................. 24 Оцінка ризиків ..................................................................................................... 29
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
На теперішній час даний вид бізнесу розвивається достатньо високими темпами т. к. це не тільки заклад суспільного харчування, але й місце для відпочинку з сім’єю, друзями і т.д. Головною метою створення закладу є проникнення на ринок і подальше розширення ринкової долі. Головною стратегією закладу повинна стати комплексна стратегія з надання продукції більш високого рівня якості, а також розширення асортименту послуг. Виходячи з цього стратегією маркетингу обирається стратегія розширення попиту за рахунок стимулювання обсягу продажів, цінової політики і нецінових факторів конкуренції, створення позитивного іміджу кафе. Значну роль грає ситуація у галузі, яка забезпечує стійку норму прибутку за рахунок вірної орієнтації на потенційного споживача з середнім рівнем доходів. Керівництво закладу у своїй діяльності орієнтується на вивчення потреб і запитів споживачів і у якості однієї з головних задач підвищення якості продукції, що пропонується. Для створення кафе планується придбання спеціального обладнання, меблів, а виробничу будівлю взяти в оренду. Для виробництва продукції необхідно найняти робітників. Кафе за своїм стилем буде поєднувати елементи кухні європейських країн і буде розташоване у туристичному місці . Акцент робиться на інтер’єрі та кухні, а також на використанні сучасних будівних технологіях. Переваги перед іншими закладами суспільного харчування полягають у зацікавленості споживачів до національних особливостей кухонь європейських країн. Для реалізації проекту необхідні інвестиції в сумі 82847,56 грн.. Для реалізації проекту планується використовувати власні кошти, що будуть отримані від власних накопичень, якою володіє власник майбутньої майстерні. Виручка за перший рік прогнозовано складе 1053000грн., а сума річного чистого прибутку становитиме 190788,04 грн. Проект окуповується вже протягом першого року, в кінці третього кварталу, рівень рентабельності надання послуг дорівнює в середньому 27%. Проведений аналіз грошових потоків за 4 роки та їх дисконтування показує, що проект є прибутковим. Відкриття кафе «Тян» і надання послуг з здорового харчування є досить актуальним і прибутковим бізнесом в умовах кризи, що підтверджують проведені маркетингові дослідження.