0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

РОЗРАХУНКОВА РОБОТА з дисципліни «Бізнес-планування на промисловому підприємстві» На тему «Розробка бізнес-плану планування витрат в забезпеченні фінансової стійкості КЮЗ» (ID:837688)

Тип роботи: розрахункова робота
Дисципліна:Бізнес плани
Сторінок: 49
Рік виконання: 2023
Вартість: 850
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ РЕЗЮМЕ .............................................................................................................. 3 ОПИС ПІДПРИЄМСТВА І ГАЛУЗІ ПРОМИСЛОВОСТІ ........................... 6 АНАЛІЗ ЗОВНІШНЬОГО ТА ВНУТРІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА БІЗНЕСУ ТА ПРОЄКТУ .................................................................................. 10 ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ'ЄКТА БІЗНЕСУ................................................... 16 ДОСЛІДЖЕННЯ ТА АНАЛІЗ РИНКУ.......................................................... 19 Сегментація ринку .............................................................................................. 19 Аналіз конкурентів .............................................................................................. 23 Можливі ринкові стратегії підприємства .......................................................... 24 ПЛАН МАРКЕТИНГОВИХ ДІЙ НА РИНКУ .............................................. 25 ВИРОБНИЧИЙ ПЛАН..................................................................................... 26 ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ПЛАН ............................................................................ 28 ФІНАНСОВИЙ ПЛАН ..................................................................................... 29 ОЦІНКА РИЗИКІВ ........................................................................................... 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ........................................................ 40 ДОДАТКИ .......................................................................................................... 41
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Робота оцінена на макс. бал. Об’єктом є товариство з обмеженою відповідальністю «КЮЗ» (до 2013 року Публічне акціонерне товариство «Київський Ювелірний Завод»), що здійснює свою діяльність в галузі виробництва ювелірних і подібних виробів. Основним видом діяльності ТОВ «КЮЗ» є виробництво ювелірних і подібних виробів. Ідея та суть проєтку – запровадження технології гальванопластики на ТОВ «КЮЗ» для виготовлення ювелірних виробів; Цілі проєкту – підвищити присутність на ринку, збільшити дохід ТОВ «КЮЗ», покращити лояльність клієнтів, закріпити імідж компанії. Особливості пропонованих пропозицій та їх конкурентні переваги порівняно з аналогічними пропозиціями конкурентів – кінцевий товар (в нашому випадку ювелірні прикраси різного типу) є більш привабливим за рахунок зменшення ваги та масивності, матиме більше можливостей дизайнів; конкурентною перевагою є якість виробів та імідж компанії, який підкріплюватиметься естетичними та практичними виробами. Програма досягнення поставлених цілей – закупівля обладнання для гальванопластики [7,8]; оновлення штату працівників, найм молодших та прогресивніших дизайнерів та майстрів; запуск реклами за участі зірок (talent relations/celebrity marketing). Інформація про прогноз попиту, обсяг продажів, потреби у фінансуванні, фінансові результати, що очікуються за умови реалізації проекту представлені у вигляді таблиці 1. … Отже, з кожним роком прогнозується зростання обсягів виробництва продукції, максимальне значення очікується в 2025 році. Через це збільшується годин праці найманих працівників, і відповідно збільшується фонд заробітної плати. Чистий дохід від реалізації продукції також збільшується. Чистий прибуток та рентабельність також зростає. Враховуючи вищенаведені показники, термін окупності становить 1,6 років. …. Отже, інвестиції будуть здебільшого вкладатися у придбання устаткування та його складових. Капітальні вкладення в об’єкти збуту включають в себе витрати, пов’язані із стимулюванням збуту, а також витрати, пов’язані із утриманням відділу збуту. Оборотні кошти включають в себе кошти на допоміжні матеріали. До інших інвестицій в період освоєння та експлуатації робіт відносяться інвестиції в рухоме майно.