0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1. Розкрийте зміст понять: «фінансова послуга», «фінансовий продукт». На Вашу думку, які основні ознаки будь-якої фінансової послуги? У чому полягає прийнятність фінансових послуг для споживачів? 2. Розкрийте зміст поняття «фінансова інклюзивність». На В (ID:179464)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 22
Рік виконання: 2016
Вартість: 130
Купити цю роботу
Зміст
1. Розкрийте зміст понять: «фінансова послуга», «фінансовий продукт». На Вашу думку, які основні ознаки будь-якої фінансової послуги? У чому полягає прийнятність фінансових послуг для споживачів? 2. Розкрийте зміст поняття «фінансова інклюзивність». На Вашу думку, які фактори впливають на доступ населення до базових фінансових послуг в Україні? 3. Які фінансові послуги віднесено Світовим банком до переліку базових і чому? Охарактеризуйте підходи до поділу населення за рівнем охоплення фінансовими послугами. 4. Охарактеризуйте найбільш важливі напрямки захисту прав споживачів на ринку фінансових послуг. Які, на Вашу думку, існують основні бар’єри в отриманні населенням фінансових послуг в Україні? 5. Які зміни відбуваються на ринку фінансових послуг в Україні та світі? Чим це обумовлено? Діяльність якого виду фінансових посередників є, на Вашу думку, визначальною, для комерційних структур та населення в Україні? 6. Охарактеризуйте переваги та недоліки створення в Україні єдиного регулятора ринку фінансових послуг. Які основні моделі нагляду за фінансовим сектором існують у світі? 7. Охарактеризуйте зміст фінансової послуги з управління майном при фінансуванні будівництва житла. Визначте відмінність схем фінансування з управителем фонду - банком та фінансовою установою. 8. Як поділяються інвестиційні фонди залежно від порядку провадження діяльності відповідно до Закону України «Про інститути спільного інвестування? Охарактеризуйте переваги і недоліки вкладень у різні типи цих інвестиційних фондів. 9. Охарактеризуйте особливості надання фінансових послуг з недержавного пенсійного забезпечення банками, страховими компаніями, недержавними пенсійними фондами. Котрому з цих фінансових посередників Ви віддали б перевагу і чому?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Розкрийте зміст понять: «фінансова послуга», «фінансовий продукт». На Вашу думку, які основні ознаки будь-якої фінансової послуги? У чому полягає прийнятність фінансових послуг для споживачів? Відповідно до Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг" від 12 липня 2001 р. № 2664-ІИ, фінансові послуги — операції з фінансовими активами, що здійснюються в інтересах третіх осіб за власний рахунок чи за рахунок цих осіб, а у випадках, передбачених законодавством, — і за рахунок залучених від інших осіб фінансових активів з метою отримання прибутку або збереження реальної вартості фінансових активів. Визначають три головні ознаки будь-якої фінансової послуги, а саме: 1) операції здійснюються на користь третіх осіб, тобто мають посередницький характер; 2) предметом операції є фінансові активи; 3) мета операції — одержання прибутку або збереження реальної вартості фінансового активу. Протягом останнього часу все частіше фінансові посередники виходять на ринок фінансових послуг із пропозиціями надання певних фінансових продуктів. Фінансовий продукт — це форма представлення фінансової послуги на ринку. Фінансовий продукт та фінансова послуга виступають як форма і зміст у взаємозв'язку. Фінансовий продукт може мати комплексний характер і бути формою вираження кількох послуг. Наприклад, користувач пластикової картки поряд з розрахунковими послугами може отрим