0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Реконструкція ПАТ Золотоніський Молочний Комбінат .Цех з виробництва солодковершкового масла (ID:333951)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 170
Рік виконання: 2019
Вартість: 4000
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Анотація Вступ 1.Вимоги до основної та допоміжної сировини……………………………..….8 2.Вибір способу виробництва та описання технологічних процесів…………14 3. Технохімічний, мікробіологічний контроль виробництва, метрологія та стандартизація……………………………………………………………………32 4. Продуктові розрахунки…………………………………………………….…40 5. Підбір технологічного обладнання……………………………………….….49 6. Санітарія та гігієна на підприємстві………………………………………....50 7. Розрахунок площ і компонування виробничих цехів.…………………...…53 8. Мікробіологія виробництва масла і спреду………………………………....56 9. Вади готової продукції, шляхи їх усунення………………………………....60 10. Техніка безпеки, охорона праці та навколишнього середовища………………………………………………………………….……69 10.1.Охорона праці………………………………………………………..70 10.2.Охорона навколишнього середовища………………………...……75 Висновок…………………………………………………………………..82 Список літератури……………………………………………………………….83
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Анотація В даному дипломному проекті представлена реконструкція маслоробного цеху ПАТ «ЗМК» у м. Золотоноша, Черкаської області Дипломний проект складається з двох частин: розрахунково-пояснювальної записки та графічної частини. В дипломному проекті надані такі розділи: розвиток молочної промисловості в Україні; доцільність виробництва даних продуктів; вимоги до основної та допоміжної сировини; надана технологічна схема виробництва масла та спредів, їх опис; технохімічний, мікробіологічний контроль виробництва та стандартизація; продуктові розрахунки; підбір та розрахунки щодо підбору технологічного обладнання для виробництва масла, спреду; санітарія та гігієна виробництва. У заключній частині зазначені безпека та екологічність обраного рішення виробництва. Графічна частина курсового проекту представлена трьома: план виробничого цеху до технічного переоснащення; план виробничого цеху після технічного переоснащення; схеми технологічного процесу виробництва масла, спреду в апаратурному оформлені з позначенням точок ТХК та МБК; схема розподілу сировини.