066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Автоматизація процесу пророщування солоду у виробництві пива (АНТП) (ID:51789)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 29
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Аналіз технологічного процесу як об’єкта керування 1.1. Загальні відомості 1.2 Хімічний склад зерна ячменю 1.3 Основні технологічні процеси при виробництві солоду 2. Технологічна карта 3. Структурна схема взаємозв'язку між технологічними параметрами об'єкта 4. Аналіз структурної схеми взаємозв'язку між технологічними параметрами об'єкту 5. Обґрунтування і вибір координат вимірювання, контролю, сигналізації, захисту, блокування та регулювання 6. Вибір первинних перетворювачів, виконавчих механізмів та допоміжної апаратури для побудови ФСА 7. Специфікація засобів автоматизації. 8. Математична модель об'єкта регулювання 9. Розрахунок параметрів настроювання автоматичних регуляторів 9.1. Вибір схеми автоматичного регулювання і вибір регулятора за законом регулювання 9.2. Теоретичні основи методу розрахунку параметрів настроювання регулятора 9.3. Дослідження перехідного процесу моделі з застосуванням ПІ-регулятора 9.4. Дослідження перехідного процесу моделі з застосуванням ПІД-регулятора Висновок Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: